Minikbezelyem87 Tuba evet çok pahalı bizde bir mama bebeği olarak aylık sadece 700 lira mamaya veriyoruz allah anne babalara güç kuvvet versin ve bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter 🙏🏻
Tuba Minikbezelyem87 Allah bebeğin rıskını verir derler ama ne bilim insanı korkutuyor bu rakamlar. Amin inşallah🙏🏽💙
Narquilla mummy kızım ilk 5 aylıkken kullanmaya başladık şu an 12 aylık hala kullanıyoruz temizlemesi ve taşıması çok rahat biz memnunuz
Agahinannesi mummy beneto mama sandalyesi satıyorum sadece 1-2 kere 10ar dakika oturdu ilgilenirseniz instagramdan resimlerini gönderirm 350 ye almıştım 200 tlye veriyorum
Deletedmom388 mummy ben aldım kızım daha ufak ama kuzenimin oğlu gelince o kullanıyor 1 yaşında ve maşallah yapılı kilolu bir bebek olmasına rağmen rahat rahat sığıyor😊
Hava_25 Gzd merhabalar. Ben de ikea mama sandalyesi aldım ama kemeri bana güvenli gelmedi hiç kullanamıyorum bu yüzden. Herhangi bir sorun yaşadınız mı kemer açısından?
Gzd Hava_25 ben kemerini hiç kullanmadım canım , sırt minderi var ya onu altından saldalyeye bağladım. Minder varken kalkamıyo zaten oğlumda 2 yaşında olcak neredeyse herhangi bi sorun yaşamadık
Osgee Uzun sürdir ikea antilop kullanıyorum çok memnunum. Minder ve inceleme için okuyabilirsiniz https://www.fpurun.com/2020/12/ikea-antilop-mama-sandalyesi-yorum.html