Dimplesbaby Ben ebebekten aldım çok memnun kaldım annenler de aldı bide onların evimde var uygun fiyatlı çok işe yarayan bişey görümcem de antilop var o daha ufak geldi bana ama ikisinde iş görür
balannesiii mummy teyzemin kızı 11 aylık hla kullanıyolar canım kücükte gelmiyor rahatlıkla oturuyor hemde iri bir bebek olmasına rağmen ama altına minder falan al sırtınada direk ona oturma acır poposu falan kıyamam🥰
Tuba Minikbezelyem87 cidden öyle çok haklısın.. mama fiyatlarını görünce bile şoka girmiştim.. Allah mama içiren Annelerin yardımcısı olsun, her bi kaç günde alınması gerekiyor sonuçta ..😐
Minikbezelyem87 Tuba evet çok pahalı bizde bir mama bebeği olarak aylık sadece 700 lira mamaya veriyoruz allah anne babalara güç kuvvet versin ve bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter 🙏🏻
Tuba Minikbezelyem87 Allah bebeğin rıskını verir derler ama ne bilim insanı korkutuyor bu rakamlar. Amin inşallah🙏🏽💙
Narquilla mummy kızım ilk 5 aylıkken kullanmaya başladık şu an 12 aylık hala kullanıyoruz temizlemesi ve taşıması çok rahat biz memnunuz
Agahinannesi mummy beneto mama sandalyesi satıyorum sadece 1-2 kere 10ar dakika oturdu ilgilenirseniz instagramdan resimlerini gönderirm 350 ye almıştım 200 tlye veriyorum
Deletedmom388 mummy ben aldım kızım daha ufak ama kuzenimin oğlu gelince o kullanıyor 1 yaşında ve maşallah yapılı kilolu bir bebek olmasına rağmen rahat rahat sığıyor😊
Hava_25 Gzd merhabalar. Ben de ikea mama sandalyesi aldım ama kemeri bana güvenli gelmedi hiç kullanamıyorum bu yüzden. Herhangi bir sorun yaşadınız mı kemer açısından?
Gzd Hava_25 ben kemerini hiç kullanmadım canım , sırt minderi var ya onu altından saldalyeye bağladım. Minder varken kalkamıyo zaten oğlumda 2 yaşında olcak neredeyse herhangi bi sorun yaşamadık