Nazlican Deletedmom0099 Yalnız etkili bi post olmuş Bende açarken düşünmüştüm şimdi rezil olacagım diye 😄😄
Deletedmom0099 Nazlican yok ya niye rezil olasın 😂 bilmemek değil öğrenmemek ayıp hem bundan sonraki deterjanların kanalizasyona değil çamaşırlars gitmiş olur 😂
Deletedmom0099 Nazlican servisi arayıp sorun bence yeni aldıysanız ya kapak yada hazne mutlaka vermiş olmaları gerekiyor. diğer makinamı 7 sene önce arçelikten almıştım onda bile ekstra hazne verilmişti
Nazlican Deletedmom0099 2 sene olacak benim yeni derken eski değil öyle Makine kurulurken de ben yoktum böyle aparat vs hiç bilmiyorum Şimdi bi yerde denk gelince dedim aa 😄😄 Sorarım ama Teşekkürler size de
Deletedmom0099 Nazlican bence işin peşini bırakmayın eğer vermedilerse getirmeleri lazım. eski de sayılmazmış sonuçta 2 sene olmuş daha. rica ederim ne demek 😊
Nazlican Deletedmom0099 Aynen Şimdi de içine ek kapak koyar ona döker öyle denerim Bakalım artık işin sonu elde yıkamaya gidiyor 😄😄
Deletedmom0099 Nazlican kapak sığmazsa dediğim gibi başında bekleyip 1-2 dk sonra su alırken de ekleyebilirsin
Nazlican Katun Siyahlar için sıvı kullanıyorum Diğerleri için toz kullanıyorum Komple sıvıya geçmek istiyorum ama böyle giderse olmayacak 😄
Madam Nazlican yaa ben şok şuan ben hiç bu aparatı falan koymuyorum boşa mı yıkıyormuşum ama güzel kokuyor yıkanmasa kokar mıydı