Deletedmom0099 BuzluKahve Nazlican cankuzularim ben yeni çamaşır makinası aldım. diğer makinamda ekstra bir hazne koyuluyordu içine sıvı deterjanı koyuyordum. şuanki makinamın deterjan gözünde arkasında kapak var onu indiriyorum sıvı koyucaksam. kuruluma gelen kişiye sormuştum kapağı kapatmadan deterjanı dökersem nolur diye? ön yıkama yapılıyorsa oraya gider ama ön yıkama olmazsa ilk aldığı suyu direkt tahliye ediyor ya onunla beraber tahliye olur demişti 🤷🏼♀️
BenMathilda Nazlican Deletedmom0099 Aynen katılıyorum o kapak olayına. Kapağı açıkken camasirlar yikanmiyordu içerideki. Ben de kapatmıştim ondan sonra yıkadı. Aparata gerek olacağını düşünmüyorum bu şekilde. 🙏
Nazlican Deletedmom0099 Yani aparat yoksa normal deterjan gözüne konuldugunda ön yıkama yapıldığı takdirde boş a gitmiyor Ama diğer türlü boş a gidiyor Dogru mu anladım
DamlaTa Nazlican canım o şekildede kullanabilirsin tabi, simdiye kadar yıkadığın çamasırlarda deterjanla yıkanmıltır tabiki. Tek farkı ilk etapta sulanırılarak her tarafa yayılım değilde, direk deterjan gitmiş sonra su girmiş öyle düşün.
Deletedmom0099 BenMathilda yeni makinalarda kapak var genellikle, eskilerde ekstra hazne konuluyordu. soran arkadaşın makinasında kapak yok bence 🙈
BenMathilda Deletedmom0099 Haa evet olabilir. Bizim makinede çıkmamıştı zaten oyle bir hazne. O kapak olayını farkedip indirmistim ben ilk kullanmaya başladığım zamanlar. Siz soyleyince hatırladım. Oh rahatladim ya bosa gitmemis 😁
Nazlican Deletedmom0099 Evet bende kapak yok ama makinem yeni 😄😄 Yazık bana Şimdiye kadar çöp olmuş İçine ben sıgan kapak koyarım öyle deterjan dökerim Bir de öyle denerim
Deletedmom0099 arkadaşlar ya şu ilk aparattan olmalı yada ikinci fotoğrafta en soldaki gibi arkasında bir kapak bulunmalı aksi takdirde deterjan boşa gidiyor su alma sırasında koymuyorsanız 🤷🏼♀️
Deletedmom0099 Nazlican servisi arayıp sorun bence yeni aldıysanız ya kapak yada hazne mutlaka vermiş olmaları gerekiyor. diğer makinamı 7 sene önce arçelikten almıştım onda bile ekstra hazne verilmişti
Nazlican Deletedmom0099 Yalnız etkili bi post olmuş Bende açarken düşünmüştüm şimdi rezil olacagım diye 😄😄
Deletedmom0099 Nazlican yok ya niye rezil olasın 😂 bilmemek değil öğrenmemek ayıp hem bundan sonraki deterjanların kanalizasyona değil çamaşırlars gitmiş olur 😂
Nazlican Deletedmom0099 2 sene olacak benim yeni derken eski değil öyle Makine kurulurken de ben yoktum böyle aparat vs hiç bilmiyorum Şimdi bi yerde denk gelince dedim aa 😄😄 Sorarım ama Teşekkürler size de
Deletedmom0099 Nazlican bence işin peşini bırakmayın eğer vermedilerse getirmeleri lazım. eski de sayılmazmış sonuçta 2 sene olmuş daha. rica ederim ne demek 😊