AntiSosyallKelebek Birkullanici Bilmiyorum ki vücut yapıyor olabilir Nefes de de 9 kilo aldım bakalım bunda ne olcak
Birkullanici AyseAlyamm anladım canım progestan nede olsa ilaç ya gereksi yere kullanmam şuan korkarım ben öyle şeylerden😅
AyseAlyamm Birkullanici tabi ki de doktoruna sorup kullanmalısın canım . Progestan bı ilaç ama öyle zararlı bişey değil bebeği daha da tutar 😊 benim doktorum bı sakınca görmemişti 🤗
Minnaktospik Birkullanici ilk 3 ay ve son 2 ay cektim bu skintiyi 🤦♀️ ilk aylarda doktorum uykuya yardimci bi ilac vermisti ama son aylarda geceleri artik agliyordum uyuyamiyorum diye 😒
Birkedilianne Birkullanici inşallah yarar canım bitki çayı içme ama açılma yapar düşük tehtidi oluşturuyor
gamzeli34 cankuzularim kadın doğum doktoru verdi, içtiğimde oldu hiç açıklık yapmadı, suyum geldi açılmadı yani o kadar
Vera1810 Birkullanici ah ah bende oyleyım hatta post açtım bir ara 2 saat uyku yetiyor sabaha kadar dönüyorum yorgunluk gitmiyor bu yüzden
Birkullanici AntiSosyallKelebek yani veriyorum da aslında benim gebelik şekeriö var açlık şekerim 100 çıkıyor ondan alıypruö birazda .ne kadar dikkat etsemde olmuyor 🤷♀️
Satmisimanasini Birkullanici çizgi film izlerken hep uyuyakalırım favorim kral Şakir jeneriğini duymak bile yeterli😂😂
Birkullanici Satmisimanasini ayy eskiden bende öyle yapardımda bebem benle uyuyor kulaklıklada rahatsız oluyorum 🤦🏻♀️