Busraata Mahsergulu-1994 yıkadım koydum buzdolabı poşetinde birsey olmuyor istersen yikamadan koy çözülünce yıkarsin biraz yumuşuyor ama fazla kalinca işey yarıyor,bende bi ablamda görmüştüm koyuldugunu 1aydan fazla kalmaması gerekiyor
Busraata Mahsergulu-1994 Soteledigin zaman 2,5ay kalıyormuş kızz o kadar kalmaz ne yapcan sanki mantari bu kadar
Mahsergulu-1994 Busraata yok zaten sık aldığım bişey değil ki buzluğa stoklayayim. Malum ucuz bişey değil☺️
Busraata Mahsergulu-1994 Sağlık açısından iyi degilmiş taze kullanıyorum normalde ilk defa attım eşim çok almış ayda bir anca yaparim onu da bitsin kurtulayim bari😀
Egurbuz20 Mahsergulu-1994 10-12 tane mantarı yarım saat öncesi limonlu suda bekletiyorum daha beyaz oluyor sonra tencere ye sıvı yağ koyup mantarların suyunu elimle sıkarak tencereye koyuyorum suyunu bi salıyor sonra çekiyor un ekliyorum 2 yemek kaşığı sonra bir sb süt 5 sb tavuksuyu yada sıcak su koyuyorum ben bulyonlu yapıyorum tadını öyle daha çok seviyorum
Mahsergulu-1994 Egurbuz20 Soğanlı yapan da var ama soğan ve süt olan bı çorbayı tat olarak düşünemiyorum. Sogansiz daha mı iyi
Berenikom Busraata buzluğa mantar koyuluyor mu ya? Mantar tehlikeli bir gıda. Ben olsam koymazdim zaten tadı kaçar :) bu arada ben mantarı kavurmuyorum. Minik minik doğrayıp yada robottan geçip sütlü karışım yaptığım çorbaya katıyorum ve çok seviyorum çok güzel oluyor
Busraata Berenikom Araştırdım ve o şekilde koydum ilk defa koydum bende,fazlaydı bozulsun istemedim.Tazelikten yanayım tabiki elimdekini degerlendirmeye çalışıyorum.1ay kadar koyuluyor sağlık açısından fazlası iyi değil.