blzylcnsy Nevnev bende öyle yapıyorum gece dışında uzun tutmuyorum gündüz 3-4 saatte bi değiştiriyorum
Sevda6767 Babe ben öyle bir çizginin varlığından haberdar bile değildim 😂 ilk defa duyuyorum hep de prima kullandım kullanmaya devam ediyorum
Mineltoygar asbek kaç kilo bebeğiniz geçtiniz ya da aya göre mi, biz 6 kiloyuz 2 no kullanıyoruz da sıkıyo gibi gelio bana
Nazhayat Mineltoygar aynen öyle yapın yoksa bebeği rahatsız edebilir bez muhtemelen suan küçük geliyor bebise
Sedacelik asbek aktif bebekte yok ama prime premiumçare der 3 numara çiş göstergeli var ben kullaniyorum
Mineltoygar saja toplu olarak 5 paket almıştım allahtan son paket bitmek üzere, yarın alacağım yenisini, 2 noda 4 9 yazıyo ya o yüzden şaşırdım
saja Mineltoygar doğrudur canım . Ben şimdi 7 numara aldım sıkmasın yaz sıcakta çocuk bunalmasın diye. Paketin üzerindeki kilo ile alakası yok bence çocuğun fiziksel yapısı da önemli kalçası var mı tombul mu boyu uzun da olabilir . En iyisini sen bilirsin yine de 😉
Elif125 Faras 3 bedene en son 120 tl verdim ben . Neden rast gelemiyorum bir türlü anlamadım . Bizde premium care kullanıyoruz arada bez demedim slepyy evve baby minies gibi kabul etmedi zaten de kalite belli ediyor kendini
Elif125 Faras 3 bedene en son 120 tl verdim ben . Neden rast gelemiyorum bir türlü anlamadım . Bizde premium care kullanıyoruz arada bez demedim slepyy evve baby minies gibi kabul etmedi zaten de kalite belli ediyor kendini