Babe asbek ben de prima kullaniyorum ama simdiye kadar o cizgiye bakarak bez degistirdigim hic olmadi.zaten cis doluysa kokusundan belli oluyor bez sisiyor ayrica..o ozellik olsa ne olmasa ne bana sacma geliyor
Sevda6767 Babe ben öyle bir çizginin varlığından haberdar bile değildim 😂 ilk defa duyuyorum hep de prima kullandım kullanmaya devam ediyorum
blzylcnsy Nevnev bende öyle yapıyorum gece dışında uzun tutmuyorum gündüz 3-4 saatte bi değiştiriyorum
Mineltoygar asbek kaç kilo bebeğiniz geçtiniz ya da aya göre mi, biz 6 kiloyuz 2 no kullanıyoruz da sıkıyo gibi gelio bana
Nazhayat Mineltoygar aynen öyle yapın yoksa bebeği rahatsız edebilir bez muhtemelen suan küçük geliyor bebise
Sedacelik asbek aktif bebekte yok ama prime premiumçare der 3 numara çiş göstergeli var ben kullaniyorum
Mineltoygar saja toplu olarak 5 paket almıştım allahtan son paket bitmek üzere, yarın alacağım yenisini, 2 noda 4 9 yazıyo ya o yüzden şaşırdım
saja Mineltoygar doğrudur canım . Ben şimdi 7 numara aldım sıkmasın yaz sıcakta çocuk bunalmasın diye. Paketin üzerindeki kilo ile alakası yok bence çocuğun fiziksel yapısı da önemli kalçası var mı tombul mu boyu uzun da olabilir . En iyisini sen bilirsin yine de 😉
Elif125 Faras 3 bedene en son 120 tl verdim ben . Neden rast gelemiyorum bir türlü anlamadım . Bizde premium care kullanıyoruz arada bez demedim slepyy evve baby minies gibi kabul etmedi zaten de kalite belli ediyor kendini
Elif125 Faras 3 bedene en son 120 tl verdim ben . Neden rast gelemiyorum bir türlü anlamadım . Bizde premium care kullanıyoruz arada bez demedim slepyy evve baby minies gibi kabul etmedi zaten de kalite belli ediyor kendini