Queenhurrem_23 Ftmvrs13 yok canım benim estağfurullah olur mu öyle şey. Yine de çok teşekkür ederim kuzum ♥️
Queenhurrem_23 Muhasebeciana sağol kuzum yazan ellerin dert görmesin inşallah. Çok teşekkür ederim canım benim 😍
Ftmvrs13 luciferrr aman kışın dometisi hiç gülmez olmaz derdi babaannem görünce öyle diyorum bide hıh diyorum transit geçiyorum😂
Ftmvrs13 Nik_mik_yok bence de biz fakiriz diye herkes fakir olmak zorunda değil 😂kim bilir hangi milyonerler kullanıyordur forumuda çaktırmıyordur 😂😂
Buuseg Queenhurrem_23 mercimek çorbası, güveçte tavuk ve ya et, pilav, salata,dolma veya içli köfte,börek. Tatlı olarak ta hazır olarak soğuk baklava alabilirsiniz. Çayın yanına da birkaç çerez vs
Queenhurrem_23 Buuseg Peki canım çok teşekkür ederim kuzum ♥️. Yazan ellerin dert görmesin inşallah 🤲♥️
Derin_son dün akşam misafirim vardı -buğdaylı ve nohutlu yayla çorbası -sarma -barbunya -kırmızı köz biber salatası -yeşil salata -pilav -Kaşarlı belen tava -güllaç
Ftmvrs13 luciferrr o zaman bu sene herkes fakir 😂ya şaka bi yana 1 haftadır kendime gelemiyorum neden geçen BİM’e gittim 5 kilo şekeri 90 TL’ye gördüm ve ben bi kez daha çöktüm allahsız bunlar ya ne diyeceğim artık