Nik_mik_yok Queenhurrem_23 mercimek çorbası, güveç , zeytinyağlı bı yemek ,börek ,yoğurtlu mezeler , şekerpare yada soğuk baklava olabilir .
Ftmvrs13 Queenhurrem_23 Çorba yoğurtlu köfteli çorba kuru patlıcan biber dolması paçanga böreği Maklube pilavı etli bi sulu yemek bezelye nohut fasulye salata cacık tatlı da eliniz yatkınsa baklava açın namınız yürüsün değilse beyazçikolatalı güllaç veya sütlaç yanına da kurabiye tarzı bişwylee
Ftmvrs13 Nik_mik_yok birinden elesin o zaman bacım ilk aklıma gelenleri sıralayı verdim belki zengindir ne biliyoruz 😂
Muhasebeciana Queenhurrem_23 dondurucunuzda yazdan kalma domates varsa domates corbasi yapabilirsiniz patlican dolma veya icli kofte yapabilirsiniz, domatesli pilav yapabilirsiniz birde krep hamurunun icine tavuk sote veya et sote yapip krebin icine koyup krep’i katlayip uzerine besamel sos ve kasar rendesi yapip firinda isitin enfes oluyor. Tatlida aglayan pasta yapabilirsiniz hem basit hem pratik. İcli kofteyi krepli tavugu onceden yapip derin dondurucuyada koyabilirsiniz sarece besamel sosu en son yaparsiniz 😇
Queenhurrem_23 Muhasebeciana sağol kuzum yazan ellerin dert görmesin inşallah. Çok teşekkür ederim canım benim 😍
Queenhurrem_23 Ftmvrs13 yok canım benim estağfurullah olur mu öyle şey. Yine de çok teşekkür ederim kuzum ♥️
Ftmvrs13 luciferrr aman kışın dometisi hiç gülmez olmaz derdi babaannem görünce öyle diyorum bide hıh diyorum transit geçiyorum😂
Ftmvrs13 Nik_mik_yok bence de biz fakiriz diye herkes fakir olmak zorunda değil 😂kim bilir hangi milyonerler kullanıyordur forumuda çaktırmıyordur 😂😂
Buuseg Queenhurrem_23 mercimek çorbası, güveçte tavuk ve ya et, pilav, salata,dolma veya içli köfte,börek. Tatlı olarak ta hazır olarak soğuk baklava alabilirsiniz. Çayın yanına da birkaç çerez vs
Queenhurrem_23 Buuseg Peki canım çok teşekkür ederim kuzum ♥️. Yazan ellerin dert görmesin inşallah 🤲♥️