zeynepliyakusum Ynianne 5.5 aylıkken anne dedi sonra baba , mama, su, kolay kelimelerden devaö etti şuan 19 aylık halaa anneeee demesi bitmedi bazen anne tatile çıktı sonra görüşelim diyorum 24 saatin 18 saatini anne diyerek geçiriyor cadı 🤣🤣❤
2cocukannesi__ zeynepliyakusum bu süreçte hep anne baba mama su dede kelimeler tekrar yapıyorsunuz zaten kelimeleri kendisi nasıl bilipte diyecek 6 aylik oğlum var oyzdrn
Smyrhcr Yiaa herkes aynı şeyi yazmış malesef bizde 11 aylıkta baba dedik sonrasında mama meme dede nene şuan 14 aylık hala anne yok 🥲🥲
Ayssss1 Ynianne 4 bucuk aylikken baba dedi 6 aylikken dede 7 aylikken mama meme 8. ayda anne-gel-al-cici 😍
EMiracle Ynianne oğlum 7 aylıkken baba demişti kızım 5buçuk aylıkken anne dedi 🥰şimdi oğlum 2buçuk yaşında büyük gibi kelimeler muhabbetler konuşmadığı şey yok kızım da 6 aylık anne nin yanına sadece gel eklendi bakalım beklemedeyiz 😍
Evos_ 7 aylıkken “ ver “ dedi 😂 önceleri tesadüf dedim anlam yüklemedim sonra baktım elimde bişey var mesela ver ver ver diyor vereyim mi diyorum ver diyor, yemek yerken veriyim mi annecim diyorum direk ver diyor anladım ki kesin olarak artık ver ilk kelime 😂
Bebekilkerr KubraBaybars Bunu bende yaşadım 2 aylıkken resmen anne dedi abim ve babamda vardı hepimiz şok olduk ben ilk inanamadim abime sordum ne dedi diye anne diyor dedi dayısı 💙
Agahinannesi Ynianne Agâh ❤️ Abisinin adını döyledi 6-7 aylıktı sanırım şuan 9 aylık mama dede ditti 😀
Denizzz88 Ynianne 6 aylık falandı anne dedi hatta ağlarken hep diyordu bi gün karşı komşumla karşılaştık kapıda senin oğlan kaç aylık dedi 6 dedim, daha çok küçük ama resmen anne diyor ya o dedi 😄
SweetPaw Ynianne 5-6 aylık falandı anni dedi ama bana değil babasına 😒 bir süre sonra baba demeyi öğrendi anni demeyi birakti zaten, ne o ona ne bana, bir süre de öyle gitti😂
TY_0613 Ynianne iki aylıkken anne gibi kelime çıkartmıştı hatta ağlarken annnnee derdi beş aylıkken tam annne annne demeye başladı ikinci kelime Allah ayyyahh diyerek şimdi yedi buçuk aylık dede gel diyor ama baba demiyor ısrarla o an tükürüyor 😁😁😁
Canada10 Ynianne 5 aylık anne 😍hemde tam anneler gününde videosunu çekiyordum tam o sırada dedi hatıra olarakta kaldı tesadüfen en güzel hediyem oldu 🥰 çok erken konuştu zaten şuan 25 aylık bildiğin muhabbet ediyoruz aşırı zevkli 😄
SevdAyaz 5 aylıkken baba sonra dede ama heceleme gibiydi bababa gibi 5 buçuk aylıkken anne dedi net olarak iki gözümün çiçeğii❤️