KubraBaybars Ynianne tam 2. Ayına girdiği gün ben balkondayken anne demiş 🥲 eşim duymuş ağlarken falan da değil baya baya dedi diyor gözyaşım pıt
Bebekilkerr KubraBaybars Bunu bende yaşadım 2 aylıkken resmen anne dedi abim ve babamda vardı hepimiz şok olduk ben ilk inanamadim abime sordum ne dedi diye anne diyor dedi dayısı 💙
Efna KubraBaybars benim kızım beş aylık anni diyor ağlarken acaba öylesine mı çıkıyor ağızlarından yoksa gerçekten bu bı kelime mı. Çok defa söylüyor hatta
Turunckafam 8 aylık falandı net babaa ve dede dedi mama / gel / devam etti şuan 14 aylık sıpa anca ağlayınca anniiii diyo 🤣
Kara3773 Turunckafam ağlayınca normal bir bebek anne diye ağlar bizimki baba diye ağlıyor çıldırmamak elde değil 🤦😄
HazarHan 6 ayına 1 hafta kala baba dedi 🙄 şuan tam 6 aylık babasına bayılıyorum zaten sürekli hatırlatıyor😂
Prenseslergibiydim Ynianne 5,5 aylık anne 🖤 gözümün içine bakarak demişti bide 😻 asla unutamıyorum o sahneyiii 😿
Deletedmom_105 Ynianne karnımda ilk tekme attığında babam vardı ve onunla konuşurken tekme atmıştı..şimdi ise dedesine (babama)aşık bir kızım var ve ilk kelimesi tabiki dede oldu 🥰