Kubraakbas Redrose zararını şimdi görmezsiniz zaten ileriki dönemlerde görürsünüz 🙂 Anne rahmine düştüğü andan itibaren 1000 günlük beslenme bebeğin yaşamı boyunca nasıl bir bağışıklığa sahip olacağını gösterir. Ne kadar kaliteli sağlıklı beslenirse ileriki yıllarda o kadar sağlıklı olur
Deletedmom_38 Kubraakbas bu ay mamaya da başladım anne sütünü veriyorum birde günde bir defa mama veriyorum
Kubraakbas Deletedmom_38 bir de çikolata kahve tahin çay mercimek bunlari tüketirken dikkat edin abur cubur paketli gıda yemeyin proteinden zengin basit karbonhidrattan fakir beslenin
kaktus2022 Deletedmom_38 bende ayni durumdayim, nefesi kesilene kadar agliyor, doktora gittik, kolik bebek, gaz aglamasi dediler. Bende ne yapacagimi bilmiyorum ☹️ biogaia kullaniyorum ama cok etkisini gormedim.
Eren18 Deletedmom_38 aşırı ağlaması kabızlık huzursuzlukta alerjik reaksiyonlar arasında. Belki de sizin yediğiniz şeyleri bağırsakları sindiremiyorsa bu kadar ağlayabilir
Deletedmom_38 Eren18 kabıxlık için ne yapmam lazım bilmiyorum bugün kayısı hoşafı yapıp içeceğim bakalım bir faydası olur inşallah
NevannAnnesi Deletedmom_38 ben kayısıyı şekersiz suda kaynatın kayısı bide suyundan verin hemen yapar kabızlık tan ağlıyordur
Deletedmom_38 NevannAnnesi bende öyle düşündüm şekersiz kayısı suyunu yapıp hem kendim içeceğim hem oğlum içsin istiyorum belki kabızlığı gider öylece