Kubraakbas Deletedmom_38 eğer sadece anne sütü alıyorsa sadece anne sütü alan bebeklerde kabizlik olmaz 12-13 güne kadar yapmamaları normaldir. Alerjik bir durum olabilir mi? Kakanız nasıl mukuslu,gürültülü,köpüklü vs belirtiler var mi? İntolerans da olabilir
Deletedmom_38 Kubraakbas bu ay mamaya da başladım anne sütünü veriyorum birde günde bir defa mama veriyorum
Kubraakbas Redrose arkadaşım bebeğin poposuna pekmez sıkmak nedir ya nasıl cesaret ediyorsunuz böyle şeylere
Kubraakbas Redrose zararını şimdi görmezsiniz zaten ileriki dönemlerde görürsünüz 🙂 Anne rahmine düştüğü andan itibaren 1000 günlük beslenme bebeğin yaşamı boyunca nasıl bir bağışıklığa sahip olacağını gösterir. Ne kadar kaliteli sağlıklı beslenirse ileriki yıllarda o kadar sağlıklı olur
Kubraakbas Deletedmom_38 bir de çikolata kahve tahin çay mercimek bunlari tüketirken dikkat edin abur cubur paketli gıda yemeyin proteinden zengin basit karbonhidrattan fakir beslenin
kaktus2022 Deletedmom_38 bende ayni durumdayim, nefesi kesilene kadar agliyor, doktora gittik, kolik bebek, gaz aglamasi dediler. Bende ne yapacagimi bilmiyorum ☹️ biogaia kullaniyorum ama cok etkisini gormedim.
Eren18 Deletedmom_38 aşırı ağlaması kabızlık huzursuzlukta alerjik reaksiyonlar arasında. Belki de sizin yediğiniz şeyleri bağırsakları sindiremiyorsa bu kadar ağlayabilir
Deletedmom_38 Eren18 kabıxlık için ne yapmam lazım bilmiyorum bugün kayısı hoşafı yapıp içeceğim bakalım bir faydası olur inşallah
NevannAnnesi Deletedmom_38 ben kayısıyı şekersiz suda kaynatın kayısı bide suyundan verin hemen yapar kabızlık tan ağlıyordur
Deletedmom_38 NevannAnnesi bende öyle düşündüm şekersiz kayısı suyunu yapıp hem kendim içeceğim hem oğlum içsin istiyorum belki kabızlığı gider öylece