Aybuke_ Mineltoygar doktorda amip kanama yapar alerji olması cok yuksek olaslkla degl dedi inşallah oyledir alerji olmasn gecer inşallah
Mineltoygar Papatyam1703 biz atlattık çok şükür cıvık kaka duruyor ama hala daha, o da normal dio doktorlar, sizde de mi gizli kan ya da kaka da kan sıkıntısı var
Papatyam1703 Mineltoygar bizimde serüven öyle başladı sonra adeno virüs çıktı ve 3 hafta öncesine kadar pozitifti maalesef ki şimdilik gitmiyorum biraz bekliyecem
Aysnclk Papatyam1703 benimde bebegimde adenovirus ve gaitada gizli kan pozitif çıktı siz nasıl gecirdiniz tecrubeli birine çok ihtiyacım var nelere dikkat etmem gerek😔
Papatyam1703 Mineltoygar hayır ilkinde pozitif çıktı sonrasında çıkmadı bir sürü tahlil yapıldı gerek kan idrar ve gaita olmak üzere e zaman gastroloji gidiyorum şuanda şuan çok fazla salgın olduğu için götürmüyorum yoksa bu hafta gidecektim
Papatyam1703 Mineltoygar hayır sadece probiyotik bir doktor çinko başladı ama kaç gün kullanacağımı sormadım bir hafta kullandım bıraktım inşaAllah kısa zöaanda özelde gittiğim doktoruma götürcem
Mineltoygar Muhammedd23 cnm eski post 2 ay önce filandı, şükür kan negatif oldu, alerji olmadığı anlaşıldı sadece anne sütü aldığı içinmiş kakamız cıvık
Muhammedd23 Mineltoygar iyi bari ama ilk defa duydum anne sütü alınca kakada kan. Anne sütüde formül mamada alsa zaten kaka cıvık oluyor o başka meselede. Kanı ilk defa duydım
Hicranaysima Benimde bebegim 4.5 kere mukuslu kaka yapti ilk defa dün kakasinin icinde kan vardı.Huysuzluk,döküntü yok kakayıdq gunde 1 kere yoiyor persembe dr a gidicez acaba alerji midir😔
Hicranaysima Benimde bebegim 4.5 kere mukuslu kaka yapti ilk defa dün kakasinin icinde kan vardı.Huysuzluk,döküntü yok kakayıdq gunde 1 kere yoiyor persembe dr a gidicez acaba alerji midir😔
Bvg Alerji uzmanina gittik lokosit eritrosit enfeksiyon gostergesi degildir alerjiktir desi antibiyotik kullanimini sadece onlara gore veremezlermis ama benimki 5.5 aylik muhtemelen tolerans gelistirmistir cok agir diyete gerek yok sadece sutu abartma dedi
Mineltoygar Muhammedd23 gizli kan çıkmıştı cnm o da enfeksiyon ile alakalıymış, evet sadece anne sütü alıyor oğlum
Mervesevde Mineltoygar merhaba bizde de kaka da amip çıktı flagyl verdi dr bir hafta kullan dedi bebekte huzursuzluk yapıyor mu siz farketmişmiydiniz