Bvg Aybuke_ bende de ayni durum var lokosir eritrosit cikri gizli kan once hafif pozitifti sonra pozitif oldu zimaks verdi kullandik gecmedi flagly verdi ama hep antibiyotik olunca vaska doktora gostercem aleejide olabiliyomus alerjiyse bosuna antibiyotik olcak
Bvg Aybuke_ bende de ayni durum var lokosir eritrosit cikri gizli kan once hafif pozitifti sonra pozitif oldu zimaks verdi kullandik gecmedi flagly verdi ama hep antibiyotik olunca vaska doktora gostercem aleejide olabiliyomus alerjiyse bosuna antibiyotik olcak
Aybuke_ Bvg canm bizdede gizli kan haff pozitf lokost 7-8 eritrost 2-3 bide amip görüldü doktor suprax ve nidazol verdi inşallah gecer 10. Gün gelin tahlli yenilicz gzli kan bittyse tamam ama bitmedyse alerji testi dedi
Mineltoygar Aybuke_ cnm 5 gün ilacı içtik flagyl sonra 7.d gün tahlil yapıldı negatif çıktı, alerji olsa kan olur ya da gizli kan devam eder dedi doktor ama o zamandır gizli kan negatif çıkıp hep, size de geçmiş olsun cnm inşallah öyledir sizinde
Aybuke_ Mineltoygar inşallah bizimde oyle olur 10. Gün tahlile gelin dedi bizde negatifi görelm inşallah peki suan kaka yapma sıklıgı nedir günde kaç kz yapıyo bzm önceden 1 en fazla 2 ydi smdi bazen 6 bile pluyo
Mineltoygar Aybuke_ cnm amip ile alerji karıştırılıyormuş, öyle duymuştum ama antibiyotik tedavisi şart gibi sonuçlara göre geçer içtikten sonra zaten, alerji yok ise
Mineltoygar Aybuke_ bizim de pozitif çıktığında 5 6 oluyordu cnm şimdi günde 1 ya da 2 kere yapıyor, ilaçları düzenli kullan mutlaka düzelecektir, geçmiş olsun
Aybuke_ Mineltoygar doktorda amip kanama yapar alerji olması cok yuksek olaslkla degl dedi inşallah oyledir alerji olmasn gecer inşallah
Mineltoygar Papatyam1703 biz atlattık çok şükür cıvık kaka duruyor ama hala daha, o da normal dio doktorlar, sizde de mi gizli kan ya da kaka da kan sıkıntısı var
Papatyam1703 Mineltoygar bizimde serüven öyle başladı sonra adeno virüs çıktı ve 3 hafta öncesine kadar pozitifti maalesef ki şimdilik gitmiyorum biraz bekliyecem
Aysnclk Papatyam1703 benimde bebegimde adenovirus ve gaitada gizli kan pozitif çıktı siz nasıl gecirdiniz tecrubeli birine çok ihtiyacım var nelere dikkat etmem gerek😔
Papatyam1703 Mineltoygar hayır ilkinde pozitif çıktı sonrasında çıkmadı bir sürü tahlil yapıldı gerek kan idrar ve gaita olmak üzere e zaman gastroloji gidiyorum şuanda şuan çok fazla salgın olduğu için götürmüyorum yoksa bu hafta gidecektim
Papatyam1703 Mineltoygar hayır sadece probiyotik bir doktor çinko başladı ama kaç gün kullanacağımı sormadım bir hafta kullandım bıraktım inşaAllah kısa zöaanda özelde gittiğim doktoruma götürcem
Mineltoygar Muhammedd23 cnm eski post 2 ay önce filandı, şükür kan negatif oldu, alerji olmadığı anlaşıldı sadece anne sütü aldığı içinmiş kakamız cıvık