Elifinannesiiiiiiiiii AntiSosyallKelebek süt gelmiyorsa bırakmıstır benim kızımda sütüm azaldığı için bıraktı
BARTUMOM AntiSosyallKelebek bide büyüklerimiz şey derler sütun tadı acı olursa emmeyi çabuk bırakırsa farklı cinsiyet bebek olurmuş tesadufmu bilmem bir kaç arkadaşımda doğru çıktı
AntiSosyallKelebek NevaHanimmm İstedikçe oyaladım dışarı çıkardım sabah ve gece istediği zaman su getirdim yada uyanacağı zaman yanında olmadım seslendi gitmedim ☺️ O geldi sonra oyaladım vs vs
pieceoflife AntiSosyallKelebek ben de çok korkuyorum. Emerek uykuya dalıyor. Şimdi 17 aylık bakalım ileride nasıl olacak. Çok sevindim sizin için. 🥰
AntiSosyallKelebek pieceoflife Bilirim o emerek uykuları 😂tavsiyem tok yatırmaya çalış ☺️O zaman nadir de olsa istemiyor
Nerecyaaa AntiSosyallKelebek iyim sen nasılsın özledin mi bu adamı😅 Dğer hesp askıya alındı burdan devam
pieceoflife AntiSosyallKelebek öyle yapıyorum ama cadı ağzında tutuyor emmiyor o zaman öyle uyuyor. Uyandığında da gece fena oluyor. O meme ağzına değecek. Pışpışla uyumuyor.
pieceoflife AntiSosyallKelebek cıkkks. Keşke açlıktan emse. O göbişi şişirir yatırırım valla.😀 Daha yolumuz uzun belki değişir diye umuyorum.
MoRella AntiSosyallKelebek Ooo.. Aslansın kaplansın🙃🙃 Ayy şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinn.. 💜