AntiSosyallKelebek Kızım 24 aylık ve kendiliğinden emmeyi bıraktı ☺️ En korktuğum şeydi bırakmaz zorlar diye çünkü bağımlıydı artık sütüm de gelmiyor mastit falan da olmadım bugün baya denedim süt gelmedi darısı diğer annelerin başına inşallah 🙏 kolaylıklarınız olsun
Keremikoo AntiSosyallKelebek hayirlisi olsun, kisa sureli bir mola ardindan 2. Bebekle devm edersin insallah😇
Hamzaekrem AntiSosyallKelebek Hayırlı olsun ne güzel maşALLAH size ve kızınıza 😊ALLAH yardım ediyor ya
Hivay1256 AntiSosyallKelebek en keyifli dönem şimdi kendinizi rahatlamış hissedeceğiniz bir döneme girdiniz benim kızımın uykuları yemesi düzene girmişti.
BARTUMOM AntiSosyallKelebek sütün tadı değişiyor galiba yemgemde emzirirken hamile kaldı çokta düşkündü yeğenim ama kendi bıraktı oda nasıl bıraktırcam diye kara kara düşünüyordu Allah yardım etti 2 günde bıraktı
BalKizimElisam AntiSosyallKelebek Bayramdan sonra bende biraktirmayi dusunuyorum. Simdiden strese girdim.😏(23 aylik olacak o zaman)
_mercanligunler AntiSosyallKelebek 29 😱aylık memeyi bırakamayan biz 😥 çok sevindim zorlanmadığınıza ,inşallah darısı bize kolayca halledebiliriz 🙏
NevaHanimmm AntiSosyallKelebek nasıl başardınız ben yapamıyorum saat gece 3 te olsa meme diye ağlıyor uyumuyo gece uykusu yok yemek yemesi yok çok yoruldum emzirmek istemiyorum artık gece uykusu sıfır
AntiSosyallKelebek NevaHanimmm İstedikçe oyaladım dışarı çıkardım sabah ve gece istediği zaman su getirdim yada uyanacağı zaman yanında olmadım seslendi gitmedim ☺️ O geldi sonra oyaladım vs vs
Mommyishome AntiSosyallKelebek hayırlısı olsun. Ne güzel olmuş kendiliğinden bırakması. Darısı yoldakinin başına 😁