Keremikoo kusura bakmayın cvp yazamadım pek bakamıyorum.Bildirimlerde kapalı olunca yeni fark ettim.V12 almışsıniz hayırlı olsun.Dyson V10 sonrası hangi model olursa pişman olunmaz zaten her türlü pratik ve güçlü bir süpürge .160 m2 evime 45 dk ila 60 dk arası gidiyor.Süpürge hali,parke,koltuk,eşyaların üzerini supürürken kendi otomatik gücünü ayarlayıp ona göre dakikayı gösteriyor.Bir de hangi modda kullandığınızda süreyi değiştiriyor tabi .Halıları turbo modda 12 dk gösterirken parkeler orta ayarda geçtiğimde 25 30 dk süresinin kaldığını yazıyor.Ordan eşyaların tozuna geçiyorum süre ya hala aynı ya da çok az miktarda düşmüş oluyor.Baslik , süpürme kademesi ve süpürülen yere göre ayarlama yapıp sizi yönlendiriyor, zaten .Turbo modu sürekli kullanmıyorum ben genelde orta ayarda kullanıyorum ve temizliğin ortasında şarjın bittiğine hiç denk.gelmedim.Toz haznesi benimkinin geniş hemen dolmuyor.Filtre uyarısı da ayda bir bazen bir buçuk ayda uyarı veriyor .Ve ben her gün mutlaka kullandığım halde . V12 haznesi küçük diyorlar ama yine de yeterli olacaktır.