Dildeniz Ayseguler kantaron yağı bu konuda bir numara hem doğal hem anında geçiriyor pişiği eğer kızarıklık çok fazlaysa bol bol sürün etkiyi göreceksiniz
Seyma2302 Ayseguler Ayseguler Hamazing Hamaten Sebamed Jahnsons baby vazelin Dalin pudra Sudokrem Zeytin yağı Hepsini denedim ama geçmiyor bir türlü. Artik asitli şeyler içip yemiyorum bakalim bu sefer geçecek mi😰
nesli_han12a Seyma2302 aslında sürekli sürmeyin diyorlar krem çünkü oranın tenin florasını bozuyormuş. Ben sürmüyorum sürekli o yüzden
Bety59 Sudocrem önerirm kesinlikle gece sürüyorum sabaha bir şey kalmıyor.sinek ısırıklarına, yüzündeki çiziklerine falan da iyi geliyor 🤗
AAEFS Ayseguler Bepanhtol pişik önleyiciyi krem. En iyilerinden birisi. Her alt açmada gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Devushka Ayseguler sudocrem büyükleri 400 gram olanı 90 falan küçükleri daha uygun tabi ama çok iyi başından beri onu kullanıyoruz doğal en azından
Seyma2302 Devushka götürdüm ama ileri derece değil ondan bişey olmaz dedi ama kizarik duruyor ondan dolayi tedirgin oluyorum geçmiyor bir türlü
Gmzcgn Ayseguler kesinlikle chicco pişikten yara olan poposunu bile 2 günde geçirdi bir dahada pişik olmadı
burciss Ayseguler evet gidiyor biz 2 aylığız daha 1/4 ü bitti yoğun bir krem tek kat sürülüyor aşırı sürülmeyecek
Yelizaksoy Ayseguler dogdugundan beri sebamed kullaniyorum 9 aylik hic pisik olmadi 100ml 35 lira gibi ni fiyata alıyorum