Ayseguler Kullanip memnun kaldiginiz pisik onleyici krem onerilerinizi fiyatlari ile brlikte yazsrsaniz sevinirim.
Ayseguler nesli_han12a hametan i pisiklerde kullanmak gerekiyirmus surekli pisik onleyici olarak kullanmayin diyorlar bizimkinds pisik yok ben guzel bir pisik inleyici ariyorum
Ahmetcinar Ayseguler hayır hiç kokusu yok. Beyaz yoğun bir kıvamı var ve hemen gitmiyor üzerinde kalıyor. Mama market diye bir yerden alıyorum bebek ürünleri satan her yerde oluyor genelde. Fiyatı 25 lira
ErtugrulAnnesii Ayseguler çok doğru pişik olduktan sonra tedavisinde kullanılıyor sürekli kullanım yanlış Hametanı ben bepanthol ve sudocremi dönüşümlü kullanıyorum her alt değiştirmesinde sürmüyorum çokta masum değiller hiç biri
burciss Ayseguler evet gidiyor biz 2 aylığız daha 1/4 ü bitti yoğun bir krem tek kat sürülüyor aşırı sürülmeyecek
Seyma2302 Ayseguler Ayseguler Hamazing Hamaten Sebamed Jahnsons baby vazelin Dalin pudra Sudokrem Zeytin yağı Hepsini denedim ama geçmiyor bir türlü. Artik asitli şeyler içip yemiyorum bakalim bu sefer geçecek mi😰
Ayseguler nesli_han12a bende tedavi degil pisik onleyici onerisi istedim farkindaysaniz ! Neden bu sekilde bir tepki anliyamadim sadece bende dediginizin aynisini yazdim belirttigim gibi PISIK ONLEYICI ONERISI 😉
Deletedmom0510 Ayseguler dogdugu gunden beri zdrave bebekler için olanından kullanıyorum ve hiç pişik olmadı her alt degistirmemdede poposunu yıkıyorum eger evdeysem
deletedmom173 Ayseguler hamazing travazol canım geçen gün olmuştu doktora götürdüm ikisi ile birkaç saat içinde geçti