SedaMeyra gocebebirbayan kisirin diyari adanada koftelik ince bulgurdan yapilir. Pilavlik bulgur cok kalin olur.
gocebebirbayan SedaMeyra peki ya kvalidemin de Adana lı olması ve pilavlık ile yapması. Bende kendimi sorgulamaya başlamıştım artık 😂
gocebebirbayan Elmas16 bende bu yaşıma kadar köftelik ile yapıldığını biliyordum. Kadın çıkıp demez mi siz yanlış yapıyorsunuz diye 🙈
gocebebirbayan Meryeminci geçen gün unutmuşum kvalidemin pilavlık ile yaptığını. Ben bebeğime bakarken o da hazırlayıp tabaklara koymuş. Bende tabakları masaya götürdüm. Yerken farkettim kvalidemin tabağı büyük büyük duruyor. Aa sen pilavlık ile yaptın bana ince bulgur ile ayrı mı yaptın dedim. Evet pilavlık ile yapılır ama sen ince seviyorsun diye sana ayrı yaptım dedi canım kaynanam 😁😁🌸 eltin de pilavlık ile yapıyor normalde pilavlık ile yapılır dedi 🙈 Kucucukdunyam 😂😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙈
Kucucukdunyam gocebebirbayan anneler herzaman doğruyu söyler ve bilir. Anneniz haklı tabiki ve mantıken köftelik bulgur şişiyor
ysr_6336 gocebebirbayan ilk defa duydum 🤭pilavlık bulgur ile kısır yapılmaz ki zaten ince bulgur şişiyor 😮öyle ince kalmıyorki ben ince bulgur ile yapıyorm çok güzel de oluyor😊
gocebebirbayan ysr_6336 Yagmurmerya beni o kadar inandırdı ki sizler de pilavlık deseydiniz ben yanlış yapıyorum diye kabul edecektim 😃
Yagmurmerya gocebebirbayan tabiki köftelik bulgur. Çig koftede kısırda bundan olur. Pilavlık bulgur pişmez diri kalır. İlk defa duyuyorum
Ece gocebebirbayan görüntüsü bile hoş durmuyor pilavlık bulgurla, ilk geçen ay komşumda gördüm tadı da tuhaftı belki köftelik bulgura alıştığım için 😅
gocebebirbayan Ece evet ya tabağna baktım da büyük büyük duruyordu. Marulu domatesi görünmüyordu pilavlık bulgurdan. Pilav gibi olmuştu. Hatta şey gibi bildiğin bulgur pilavının içine salata dökmüş gibiydi 🙈
Ece gocebebirbayan bulgur pilavına salata döküp yemeye bayılan ben 🙈 kesinlikle sizin yaptığınız doğru hiçbir kısır tarifinde pilavlık bulgur yazmaz