Deletedmom_49 ahh ahh seni en iyi ben anlarim. Kizim 20 aylik ek gidaya basladiktan bir ay sonra filan basladi ek gida reddi dis donemi dedik o dedik bu dedik 20 aylik oldu hala ayni. Dedigin gibi kilo almiyor cok zayif gelisim geriligi olacak diye korkuyorum. Denemedigim yontem yemek vs.. kalmadi tukendim artik. Simdi 18 hafyalik hamileyim artik yavastan kesmem gerekoyordu cok yipratiyordu beni cunku birde alerjik kizim aylardir diyetteyim ona ragmen bir sure daha emzireyim dedim kiyamadim sutumde en basindan beri iyle cok olmadi kizimda meme konusunda cok istekli degildi ama son aylarda memeye o kadar duskunlesti ki yemek yemiyor behh behh diye memeye geliyordu. En son gecen hafta 2 gun hicbisey yemeyince kestim memeye giveniyor diye. Hala yemesi duzelemdi ama bir umut bekliyorum. Uyurkende sadece emerek uyuyordu en cok o beni korkutuyordu sallama filan istemiyor onu da bir sekilde hallettik cok sukur. Ama zor bir surec kararli olup kesmen lazim. Duygusal olarakta aradaki bag zefelrnmiyor bence kizim hic yapmadigi sekidle gelip koluma yatiyor sariliyor yuzumu seviyor oksuyor