Deletedmom_49 sizi cok iyi anliyrm benim kizimda asiri istahsizdi ama neticede yedigi seyler vardi. Malesef o da memeye asiri duskun. Doktoruna danistim hic uyumak istemiyo ek gida istemiyo yesede 1 saat dolmadan hatta daha ek gidayi yerken altina yapiyodu. Doktorum bana sipraktin istah acici surup verdi gercekten harika ise yaradi. Aylardir birakamiyrm. Ilaci gunde 1 kez veriyrm kendi ilac kasigiyla yarim olcu aksam verip yarim saat sonra mama veriyrm ve uyutuyrm. 4 saat sonra falan yine acikiyo emziriyrm sonra sabaha kadar uyuyo. Sabah erkn en azindan kahvaltiyi yemeye basliyo. Bu sayede once kahvaltiyi sevdirmis ve alistirmis oldum. Yogurdu zaten seviyordu ama cok az yiyodu 3 yemk kasigi kadar… Yavas yavas alisiyolar inanin cok sabirla bekledim 33 yildir sacimi hic boyamayan ben 2 ay once ilkkez sacimi boyadim. Sizde sabirla bekleyin 1 yas sonrasinda yavas yavas alisiyolar zaten bosuna yipratmayin kendinizi. Sevdigi seylerle baslayin yada farkli guzel tadimlar yapin ilgisini cekmeye calisin. Yedirirken eglendirin yada sevdigi cizgi filmi acin. Normalde tv ye alistirmam diyen ben mecbur kalinca bunu bile ypyrm yeterki yesin istyrm zamanla duzelir