Esraa- NANANA çok sevindim maşallah.🌸streotip hareketleri nasıl tamamen bitrdiniz.oglumda sadece bu belirtileri taşıyor onunda atipik.suan özel eğitim alıyoruz ama bu hareketler gün geçtikçe çoğalıyor.
NANANA Esraa- Streotip haraketin en iyi çözümü ergoterapi ve duyu bütünlemeyle baş ediliyor . Biz hafta ici 5 gün alıyoruz ergoyu
Aselbusraa NANANA ve iste buu kadın isterse taşı sıkar suyunu çıkarır tabiri caizse çokk sevindim szin adinizaa daha mutlu günleriniz olsun ins
NANANA ZumruduAnka Otizmin kesin bir nedeni yoktur her ihtimal var hatta hamileyken kullandigimiz parol bile etki ede bilirmiş o yüzden bu konuda bir belirgin sonuç malesef yok
Ltfyyrdmc5050 NANANA rapor cikarttirmamistik rapor cikartilicak ayin 18 de simdilik sadece ozel egitimw gidiyo ama oyun oynuyo egitmeni baska herhangibi birsey yok sanirim rapordan sonra belli olur hangi egitimi alicagi🤷♀️
Sedagny NANANA çoook sevindim ne mutlu sizin gibi azimli , güçlü bir anneye canı yürekten tebrik ediyorum 🙈🙈🙏🙏
Bussclk NANANA ne güzel bir zafer bu siz çok güçlü bir annesiniz yavrunuzun kahramanısınız unutmayın bunu güzel kalbinizden öpüyorum Rabbim bundan sonraki yolunuzu bahtınız açık etsin inşallah 🤲🏻 🌺 🥰