Mylifemylife Jfjfkfkkfkfk evet maalesef öyle ama terbiye konusunda devir hiç bir zaman değişmez. Ergenlik döneminde hırçınlık olur bencillik olur empati duygusu olmaz yönetmek isterler kimsenin kendilerini anlamadıklarıni falan düşünürler. Göğüsleri çıkmış tüylenme başlamış olur akıntı olur ama yeni teknoloji ve yaşam tarzı çocuklarımizi nne ve babalarına asi olacak hâle getirdi. Allah yardımcımız olsun
Mylifemylife Elf123 Annelerin içindeki yumurtayla( yada tohumla) babanın içindeki yumurta( tohum) birleşince bebek oluşur. Bebeklerde 9 ay boyunca tüm vücudu tamamlanana kadar annelerin karnındaki yuvada büyürler. Bu şekilde cevap vermek gerekirmiş çocuklara.
Mylifemylife Birmom Annelerin içindeki yumurtayla yada tohumla babanın içindeki yumurta ( tohum) birleşince bebek oluşur. Bebeklerin tüm vücudu tamamlanana kadar annelerin karnındaki yuvada büyürler. Bu şekilde cevap vermek gerekiyormuş. Bir pedegog söylemişti
Aybersa Birmom malesef yeni dönem kuşağının genel profili böyle. En ufak bir zorluğa gelemiyorlar 😏 Kendinizden uzaklaştırmadan motive etmeye çalışın , zor vallahi çocuk yetiştirmek ,bir önceki nesil böyleyse bizimkiler nasil olacak bilmiyorum 😢
melasya Birmom 8 yasında kızım benimde ödev ders konusunda sıkıntımız yok hatta beni bunaltan daha okuldan gelir gelmez ders odev yapmak istemesi.yada ödevleri bitti misal soru çözmesini istiyo öğretmenleri yada kitap okumasını.ben bilerek kafa dağıtsın diye tablet saati yap biraz diyorum seviniyo tabletini alıyo ama bin kez -anne ben kötü bişey yapmıyorum dimi.anne ben yeterince soru ççzdüm dimi vs vs beni boğuyo.asla bişeye zorlamıyorum ben öğretmenide öle biri değil içinden gelen bişey galiba. zaten kardeşi de var 3 yasında zor bekliyo oyun oynasın diye ablasıyla.ama onun aklı ödev ve soru haricinde bişey yapınca hala derslerinde.durup duruken anne odamı toplıycam der toz alır falan onda sıkıntı yok.sizim tam tersi benim sorunum bende nasıl davranıcam bilemiyorum.
ISSIZKADINN Birmom of aynı işte eşimde sürekli telkinlerde bulunuyor kızıma ama tık yok biz bir bakıştan korkardık şimdikiler mümkündür değil korkmuyor da
2balkiz Birmom benim kızım anaokulunda henüz ama öğrencilerimi teşvik etmek adına birden derste telefonu çıkarıp sana yüksek sözlü notu verdim yA da sana aferin verdim diyorum mutlu oluyorlar. Okuldaki öğretmeniyle görüşün ortak bir yol izleyin rehberlik servisiyle filan.