Ekvatoral mrveefe12 bence hrika bir menü sadece sigara böreği biraz tuhaf onu da çok severim benim için uygun ama genel pek yakıştırmaz
cydcvk Derya-Anne yok kız minik minik kuru bamya satılır baharatçılarda bile var fiyatı allah bilir kaç milyor dolar olmuştur
Ekvatoral Derya-Anne küçük küçük kuru bamyadan oluyor. Kabaca soğanı salçası kavrulur eti bamysaı eklenir. Limon suyu ve su da eklendi mi tamam 😁
AyseAlyamm mrveefe12 sigara böreği uymamış canım bir tek diğer gibi menü güzel . Sigara böreği yerine bı zeytinyağlı yemek olabilir barbunya gibi meze tarzı bişey de yapabilirsiniz acılı ezme , havuç tarator vs
cydcvk mrveefe12 sigara böreği yada mantıyı çıkarın bence. Onun yerine soğuk meze daha hafif olur. Havuç tarator gibi.uada baklavayı iptal edin sütlü bi tatlı yapın. Çok hamur olmuş. Gerçi bamya çorbası tek başına efsane yanına bişeye gerek yok 😛
Derya-Anne Ekvatoral bizim yemek dedigimize sizin yörenizde çorba deniyo o zaman. Peki bunu yemeğin en başındamı veriyosunuz yoksa sonradan mı
Ekvatoral Derya-Anne yemekte en başında. Düğün yemeklerinde önce yoğurt çorbsaı etli pilav bamya şeklinde gidiyor
Derya-Anne Ekvatoral sıralama aynı gibi tek fark bizim düğün yemeklerinde genellikle mercimek çorbası verilir
Ekvatoral Derya-Anne çocukken hiç sevmezdim bamya çorbasını. Şimdi çok seviyorum. Herkes de bilir sevdiğimi çğırdıklarınd. Bamya yaparlar