zeynep-1206 mrveefe12 bana cok karısık geldi arkadasım ben olsam şöyle yapardım; bamya corbası (geleneksel oldugu ıcın yapmak istiyorsun anladıgım kadarıyla) pilav & et kavurma sulu bir bakla yemegı ( kuru fasulye yada nohut) kaşık salata yada mevsim salatası tatlı tabi buarada mantını da tatmalarını istiyorsan bence ortaya bir iki porsiyonluk gibi yapıp koyabilirsin☺️
mrveefe12 zeynep-1206 aynen bende böreği çıkarıp sulu yemek yapıcam fikirleriniz aklımı değiştirdi🙃 et kavurma bamya çorbası kalsın
Olric11 mrveefe12 bamba çorbası değilde ezogelin kırmızı mercimek daha bir uygun olur bambayı herkes sevmeyebilir
Nurtalib mrveefe12 bamyayla pilav üstü kavurmayi görünce acaba konyadan mi diye düşünürken konyaliymissin canm 😊ikisi olsa bile yeter afiyet olsun
Sarelinagis mrveefe12 Ha o zaman tamam 😂😊Ben çok severim millet şaşırır genelde sevmezler bamyayi o yüzden dedim afiyet olsun şimdiden menü çok güzel
Aysen58 mrveefe12 güzelmiş menünüz. Benimde haftasonu misafirim var. Tarhana çorbası Mantarlı et sote Pirinç pilavı Sarma Salata Vişne kompostusu Birde nasip olursa börek yapacağım.
Mevacanimkizim mrveefe12 bamya çorbasını ilk defa duydum 😊 sigara böreği olmaz bence bide mantı yerine sulu yemek yapın derim pilav ustuyle mantı olmaz gibi
Elmel mrveefe12 bence çorba olarak bamya seçmeyin çünkü herkes sevmez ya ezogelin ya mercimek yapın sigara böreği de biraz basit kalıyor beş çayı gibi
Elmel mrveefe12 fikir olarak söylüyorum mercimek çorbası Fırında kaşarlı et sote. Pirinç pilavı . Meze olarak yoğurtlu mor lahana Cacık Tatlı istediğiniz