mrveefe12 Haftasonu misafirlerim var eve gelen olacağı zaman aşırı pinpirikli oluyorum ne pişirsem diye 😀 bamya çorbası pilav üstü kavurma sigara böreği bir de mantı açacağım tatlı baklava salata vb. Abaratlar
Sarelinagis mrveefe12 Bamya çorbasını herkes pek sevmeyebilir bence ama diğerleri tam iftar sofrası için uygun bence
sirineyavrusu mrveefe12 sigara böregindense fırında kremalı patteste yapabilirsin aslında bol kaşarlı
Domino mrveefe12 pilav kavurmuş mantı olmamış sanki. Ben olsam mercimek çorbası yada yayla çorbası taze fasulye yada nohut tavuk pilav salata patates kızartırdım biber kızartırdım yani bilmiyorum bizimkiler hep bu tür sever sizinkileri sen daha iyi bilirsin 🙂
Sarelinagis mrveefe12 Ha o zaman tamam 😂😊Ben çok severim millet şaşırır genelde sevmezler bamyayi o yüzden dedim afiyet olsun şimdiden menü çok güzel
nazli_19 mrveefe12 mantıya gerek yok bence konyaliyim dedin ya bende konyaliyim sigara böreğini de geç su böreği yapabilirsen hepsinden iyi olur
patiseverr_ mrveefe12 bamya çorbası . Pılav kavurma . Fırında köfte patates . Cacık yapabılırsın bence
Birkullanici mrveefe12 mantı börek pek yakışmıyor ya 😅 mantıyı ortayayap bide salçalı bir meze yap acılı ezme olabilir bide et pilav yanına biberde kızart .kızart dediğiğim kavurma tavasında çevir ,domates kızart .tamamdır
Gkcylmaaz mrveefe12 mantı karbonhidrat pilav karbonhidrat börek karbonhidrat baklava karbonhidrat 🥲 biraz kafası karışık bir menü . Tatlıyı sütlü yapın mesela vs vs