serebro hulyaaa-123 bebeğim 23 aylik. 21 aylıkken sutten kestim ilk 3gun kabullenene kadar zordu tamamen unutması 15 günü buldu. Süt ise 2 ay oldu neredeyse anca kesildi. İlk 2 3 gün elle sağım yaptım sonra sorun yaşamadım
serebro hulyaaa-123 uykusu zamanla düzene giriyor yoksa gece 638463 kez kalkardı. Yemesi de gün gün kafasına göre
Selcan hulyaaa-123 yani böyle zaman alabilir çünkü elle saginca bebeğin çekme kuvveti gibi olmadığı için daha kolay çekiliyor. Ama gece 2 3 kez emziriyorsaniz bu zaman alır yani belki kesilmez bile süt uretiminiz iyiyse.
Ucmelek İlk iki yıl emzirmek gerekiyor büyük kızım ısrarla üç yaşına kadar emdi en son baya zorlandım sirke sürdüm öğürdü onun yerine biberon ile ballı süt içmeye alıştı uyurken beni öyle bıraktı
Merve22 hulyaaa-123 ayy allah benim kızımda öyle asla tutmuyo biberon nekadar ugrastim istemedi baska ne yapabilirim acaba her gün düşünüyorumm😔
Ozge_44 hulyaaa-123 benim kızımda biberon kabul etmedi suluk biberon ile içiyor şimdi çok şükür deneye bilirsiniz evinizde suluk biberon var ise 3 gündür de meme kesinlikle almak istemiyor 1 defa zorla emziriyorum oda 5 dakika kadar emiyor mama istiyor
Amineealeyna hulyaaa-123 meme emen Bebek biberon kabul etmiyor benim kızda öyleydi her gün yaptım süt biberonla az azdedken simdi uyumadan kendisi sut diyor
HuseyinAlp hulyaaa-123 bir gün bile sürmedi çok şükür. Sütüm de ilk iki üç gün aptı yaptı biraz şimdi geçti sanki ama bazı damarlarımda şişlik var hala
serebro hulyaaa-123 ne kadarlık bebegin? Aç olacağını sanmıyorum çünkü acıkınca söyler belli eder benimki
Cicek_Gokce46 hulyaaa-123 oğlum tam 1 yaş dedi kendisi bıraktı emziremedim istemedi sütüm de kesileli 1 ay falan oldu ama sütüm kesilir kesilmez hamile olduğumu öğrendim 🤗
serebro hulyaaa-123 aç olsa çiş kaka yapmaz illaki belli eder yani bence yeterince büyük. Ama emzirmeyi bırakmak için biraz daha bekleyin bence o zamanlar oğlum azı dislerini falan çıkardığı için ertelenmiştim ben özel bir durum yoksa.
serebro hulyaaa-123 evet benimde öyleydi uyku uyumazdi gece sürekli emmek isterdi art arda dis çıkarınca o donem biraz sabrettim dis dönemi zaten hassas diye sonra bırakırdım. Gece uykusu çok daha iyi kalksa bile sakince bir şekilde uyuyor meme diye aglamiyor
Mommyishome hulyaaa-123 kendiliğinfen sadece öğlen ve gece uyurken emmeye başlamıştı. Sonra gündüz uykusu bitince sadece geceye döndü. Gece de arada emmeden uyumaya başladı. Sütüm azaldı azaldı bitti. Şimdi geceleri emiyor ama boş 🤷♀️ 21 aylığız
Birdunyabircennetannesi hulyaaa-123 8 buçuk ayda bıraktı. Meme reddiyle çok savaştım ama olmadı bende bıraktım artık çünkü 3. Ayda başladı ve direndim ama yoruldum hemde sütüm çok çok azalmıştı zaten sol memeyi daha erken bıraktı hiç almıyordu tek memeyle devam ediyorduk ama oda olmadı
Didemcann Birdunyabircennetannesi şuan bende aynı durumdayım 8 aylık benim de bebeğim gece asla kesintisiz uyumuyor gündüz allahtan yemek yiyor gece sürekli tek meme de olsa iki çekip bırakıyor yani resmen alışkanlık olmuş maalesef emen bebek gece kesintisiz uyumuyor yemek yemiyor büyük sorun aslında
Yaseminnecer neannemioldum evet çok üzücü 20 günlük bebeğim bende çok az geliyor mecbur mama veriyorum ve insanlar anlamıyor emzir gelir diyolar dalga geçer gibi gelmiyor zaten bebeğim de süt yok diye emmiyor ağlıyor olsun sağlıklı olsunlarda