Kafam KubraTurus93_ izler sonra yorulcak uyucak ben sabahlara kadar gezdim en basinda simdi 20 dk icinde pit uyuyor
Kafam Lina06 4 ay 20 gunluk ama bizimde cok zor sadece bu sekilde rahatliyor cok uzun surmesede bi nefes aliyoruz 😂
inciko KubraTurus93_ 1 ay 24 günlük bizde 2 gündür aynı şeyi yaşıyoruz sabahlıyoruz uyumuyor uyusada kalkıyor mama değiştirdim gaz sorunumuzda var tükenmek üzereyimm
Kafam Lina06 ben 6 ayi bekliyom bi hevesle insallah 6. Ayda rahat olursun diyolar ama sanmiyorum yinede umudumu kaybetmiyorum😂
Damlali KubraTurus93_ valla bacım her gece öyleyiz uykuya dalana kadar canımı okuyor derin uykuya bi türlü gecemiyo
KubraTurus93_ ayseeeasln21 Evin sıcaklığına hep dikkat ederim göğsümde emerken uyuyor beşiğine koyunca ya uyanıyor ya dalamıyor 😢
ayseeeasln21 KubraTurus93_ ten teması istiyor olabilir canım yatağa beraber yatırıp emzirebilirsiniz ben 6 aylık kızımı hala öyle uyutuyorum
Nsabckk KubraTurus93_ bizim enfeksiyonumuz bağırsak ve kakasındaydı çok fena bi durum hala tam toparlayamadı Allah yardımcınız olsun 🤦♀️
evaduru Nsabckk ne gibi belirtiler vardi acaba nasil anlasildi bizimkinin kakasinda nokta kan geliyo ve mukuslu alerji diye supheleniyorum insallah enfeksiyon degildir