evaduru Nsabckk ne gibi belirtiler vardi acaba nasil anlasildi bizimkinin kakasinda nokta kan geliyo ve mukuslu alerji diye supheleniyorum insallah enfeksiyon degildir
Nsabckk evaduru kan geliyorsa alerjidir büyük ihtimal. Sürekli huzursuzluk uykuya zor dalma kakasını çoğu zaman kendi yapamıyordu kakası mukusluydu bide doktor bağırsaktan ses geliyordu kaka yaptığı zaman çok sesli yapıyodu
Hafsahuma6-1 KubraTurus93_ benimde kızım 2 aylık elektrik süpürgesi ile pış pış dinletiyorum ve uyuma süresi uzuyor eğer kapatırsam 10 dkka da uyanıyor
Nsabckk inciko ilk başta günde bir kez 5 damla dediler ama bize yetersiz geldi. Doktorla konuştum günde 25 30 damlaya kadar yolu var dedi. Bende sabah 6 -7 damla öğlen aynı şekilde akşam aynı şekilde olacak şekilde 3 kez veriyorum baya iyi geliyo şimdilik
Nsabckk inciko gazlı bi bebekse size tavsiyem her alt açmada kesinlikle zeytinyağla gaz masajı yapın biz aşırı faydasını gördük yotubede bi bayanda görmüştüm o hareketleri yaptıktan sonra gerçekten gaz çıkarmaya başladı sizide fikir olsun baya işe yarıyor