KubraTurus93_ Kızlar 2 aylık bebeğim var akşamları uyumakta zorlanıyor, uyuyamadığı için de ağlıyor 😔 Başına gelen ve önerisi olan var mı ?
Sehhy KubraTurus93_ bizde yeni 2 aylık olduk 4 saat uğraştık dün uyutmak için bugün yine halen uyutmaya calısıyoruz. Müzik pış pış sallama herşeyi denedik kucakta bile uyumuyor
Acemiannee25 KubraTurus93_ aynısını yaşıyorum bir haftadır böyle hemen uyanıyor halbuki uykusu var dalmakta güçlük çekiyor 😵💫😵💫
Zumra01 Ayy ayni bizimkisi onceden boyle degildi uyuyamiyor birtürlü gazi yok karni tok alti temiz ama uyumuyor rezene kaynatip bikac kasik iciricem rahat etsin diye
Kafam KubraTurus93_ izler sonra yorulcak uyucak ben sabahlara kadar gezdim en basinda simdi 20 dk icinde pit uyuyor
KubraTurus93_ Acemiannee25 Lina06 Aynı aynı uykusu var uyuyor fakat dalamıyor, dalamayınca sinirlenip ağlıyor 🤷🏻♀️ uyusa da en fazla 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Lina06 KubraTurus93_ aynı durum bende de var 5 ten beri uyuyacak dalıyor geri uyanıyor derdi ne anlamıyorum 2 ay 22 günlük
Nsabckk KubraTurus93_ felaket tellallığı yapmak istemem ama aynı sorun benim kızımda da vardı asla uykuya geçemiyordu enfeksiyon çıktı meğer çocuğumun derdi varmış 🤦♀️ Kakasında sorun yoksa bide gaz sancısı olmadığından eminsen kundak yapmayı dene derim 🤷♀️
KubraTurus93_ Nsabckk Geçen hafta çok ağladı bi şey oldu sandık acile gittik, idrar ve idrar da kültür tahlili yapıldı temiz çıktı 🤷🏻♀️ kundağı da arada yapıyorum öyle
Nsabckk KubraTurus93_ bizim enfeksiyonumuz bağırsak ve kakasındaydı çok fena bi durum hala tam toparlayamadı Allah yardımcınız olsun 🤦♀️
Lina06 KubraTurus93_ vallahi öyle gerçekten bende bizim çocukta sorun var sanıyordum rahatladım az olsa yanlış değilmişim 😂😂 bazen diyorum acaba gaz damlası mı karnını ağrıtıyor hiç vermesem mi diye gece uyumayınca veriyorum rahatlasın diye 😂 dertleri ne acaba
Hejar12 Ayak haftasında olabilir mutlaka bakın haftasına göre .. ve Ten teması ile uyutın .. benim de oğlum bazen hiç uyuşamazdım .. sonra çıplak tenime çıplak tenini değdirir göğsümde uyuturdum
ayseeeasln21 KubraTurus93_ memede uyutmayi deneyebilirsiniz belki sizi istiyor olabilir . Ev çok sıcak veya soğuksa da uyuyamiyor olabilir
KubraTurus93_ ayseeeasln21 Evin sıcaklığına hep dikkat ederim göğsümde emerken uyuyor beşiğine koyunca ya uyanıyor ya dalamıyor 😢