bilgibulutu Gymy bezini kullanmadım, bebevita mamayı ise dogumdan itibaren 1 yas akadar kullandım, bebevita hip in yan ürünü, ne kabızlık ne gaz hiçbir yan etki görmedim cok memnundum🧡
Eymenulus bilgibulutu canım kilo nasıl aldı ya iyimi yanı her ay güzel kilo alımı oldumu Snmmns senın bebek nasıl canım kilo alımı iyimi bu mamadan kac aylık şu sn
Gymy NekwaSultan bende mamayı Sma bez ise sleepy kullanıyorum ama mama baya bahalandı mama arayışına girdim
Esracim Gymy BİM'in mamasinin içeriği iyi değil diye okudum. Laktoz bulunuyormuş birde glikoz yada şeker olduğunu okumuştum. Birde palm yağı vs okumustum
Snmmns Gymy 6inci ayi bitti 7ye girdik 4uncu ayindan beri bunu kullaniyorum 6ya girdi 2 numaraya gectim
Gulsahagah Gymy çok iyi araştırın derim bimin genel olarak malları ucuz oluyor ama kalitesi de ona göre düşüyor. Özellikle mama için parasına acımayın yazıktır bebekler ne versek onu yiyip içiyor. Mühendisin oğlu diye bi sayfa var isterseniz ordan bilgi alabilirsiniz mamaların içeriklerini çizelge halinde sunmuştu.
Snmmns Gymy yok yapmadi canim zaten besinci ayina girdi bidaha mamayi azalta azalta gunde iki veya uc sefer veriyorum geri hep yemek veriyorum kabiz olmasin diyede bi kaseye uc dort tane bebe buskuvusu suyla yapip veriyorum oda ishal yapiyo gayet iyi guzel yani memnun kaldim ben dene istersen bi
AycelenAsya Nimiko merhaba bende yeni bebevita hakkında post açmıştım 2 numara almayı düşünüyordum glikoz olduğunu nerden duydunuz acaba
Nimiko AycelenAsya arkadaşım almıştı yazıyormuş üstünde hatta açıklamalarıda varmış İnternette sorulan soruya cevaben yönetmeliğe uygun oranda glikoz surubu vardır sakıncalı değil diye