zeynep_zulalin_annesi54 Gymy ben bezinden memnunun evet paketi ilk actiginzda yogun parfum kokuyo ama bezleri paketten cikarinca koku falan kalmiyor. Ilk kizimada kullanmistim sizdirma falan yasamadim cok nadir uzun saat degistrmessem nemlenme oluyo ki cok nadir onun disinda dokusu falan molfixe gore cok daha guzel molfix kullananan arkadasim benden snra ona gecti
Ilk-rana Gymy bezi berbat üstünde lastiği yok çocuğun ya karnını sıkacaksın yada serbest bağlıcan sızdırcak ve bildiğin keğen göreği görüyo emici değil üstünde yüzü kakası özellikle
zeynep_zulalin_annesi54 Ilk-rana asla fikrinize katilmiyorum gayet esnek bi bez kizim yasina gircek kaka hic olmadi ama cis bi kac kez sizdı
NekwaSultan Gymy mamayi bilmem ama burdan okudugum genel kani hip oldugu için memnun tabi bebene ne etki eder ona bakman lazim. Bezi ise petrol türevi olduğu için ben bıraktım yoksa iyiydi temiz içeriginden dolayi sleepy kullanıyorum
Gymy NekwaSultan bende mamayı Sma bez ise sleepy kullanıyorum ama mama baya bahalandı mama arayışına girdim
bilgibulutu Gymy bezini kullanmadım, bebevita mamayı ise dogumdan itibaren 1 yas akadar kullandım, bebevita hip in yan ürünü, ne kabızlık ne gaz hiçbir yan etki görmedim cok memnundum🧡
Eymenulus bilgibulutu canım kilo nasıl aldı ya iyimi yanı her ay güzel kilo alımı oldumu Snmmns senın bebek nasıl canım kilo alımı iyimi bu mamadan kac aylık şu sn
Esracim Gymy BİM'in mamasinin içeriği iyi değil diye okudum. Laktoz bulunuyormuş birde glikoz yada şeker olduğunu okumuştum. Birde palm yağı vs okumustum
Snmmns Gymy 6inci ayi bitti 7ye girdik 4uncu ayindan beri bunu kullaniyorum 6ya girdi 2 numaraya gectim