geceuyumayanne1 EfosMoM benimki 2 ay böyleydi salyasi çok akıyordu herşeyi ağzına götürüp kemiriyordu 7 ayllikken başladı 9 ayda cikardi
geceuyumayanne1 haziran6 teşekkür ederim canım siZede hayırlı olsun diğer dişini çıkardığı dişin yanindanmi çıkardı
geceuyumayanne1 Derya-Anne Malesef diş çok huzursuzluklar yapıyor ya salyasi çok akıyor sürekli mızmız zor bı surec
incitanesii Busemehmetbora Allah kokaylık versin canım şimdi 3 ve 4 geliyor 1 aydır çıkamadı her gece kaç kere kalkıyorum Allah bilir
DurununAnnesi12 Ay benim kız 1 yaşında şuan iki tane birden çıkardı alttan 1 hafta arayla 2 tane üst diş çıkardı şuan 4 tane incimiz var ve feci ısırıyor
Halimea geceuyumayanne1 evet bu ay çok huysuz elli ağzında surekli ağlıyo, süt veriyorum içmiyo insallah hemen gecen bu aylarımız 🤗
asell03 geceuyumayanne1 bizim iki alttan çıktı ilk şimdide iki tane yukardan çıkıyor 🥺 ah çok zor geçiyor günler uyku sürelerini bile etkiliyor
Kizannesi92 geceuyumayanne1 bizimde dört aya girdi bir hafta içinde İlk disi hemen çıktı dört ay on dakiz günlük sanırım devami da geliyor bir hafta ellerini oyuncaklarını ağzına sokmadı şimdi tekrar başladı herşeyi kemirmeye 😁
Deletedmom_73 geceuyumayanne1 Benim kızda yeni çıkardı 10 gün oluyor 7+15 günlük ikinci de geliyor gibi yanındaki ama bakalım 😊
Tombiktos Deletedmom_73 patladıktan ne kadar zaman sonra dişler tam belirgin oluyo acaba benim bebeğimde patlatmak üzere heyecanla bekliyorum da 🙃
Deletedmom_73 Tombiktos patladığında minnacık oluyor 11 gün oldu cikarali biraz belli görünüyor uzadı birazda 😊