Tugce Raupe eşinizi doktora götürün. Geçmiyorsa eşinizden size enfeksiyon geçiyordur. Eşiniz antibiyotik kullanıp sonrasında kişisel temizliğine özen gösterecek.
lyl0742 Raupe eczaneden piyeloseptyl al 1 saate keser bol bol su iç günde en az 2 lt cipro kullan içerideki enfeksiyon sökülsün onunla birlikte maydanoz kaynat suyunu iç geçmiş olsun
lyl0742 Raupe piyeloseptyl mi işe yaramadı normalde kesmesi lazım ama kesmediyse doktorunuza danışmanız gerek emzirirken ne kullanabilirsiniz diye antibiyotik kullanmadan enfeksiyonu atamazsınız
Prenses070219 Raupe Benim çocukluğumdan beri var doktorum kronikleştiğini söylemişti. Sizinde hiç geçmiyorsa sebebi bu olabilir doktora gittiniz mi?
Raupe Prenses070219 bana da öyle söyledi ama ben 1 aydır sürekli yanma hissediyorum hiç mi geçmşyor bu 🤷♀️
ASYA123- Raupe Benimde vardı.artik kronikleşmiş ti.en son gittiğim Dr bana baharatlı yiyecekler tuketme demişti.dinleyip ara vermiştim ve sonunda 1yildir olmuyorum.dusunun ki her ay başı olur gibi sistit olurdum🤕🥴