Selmaa45 Naylonbranda bizde hafif hipotoni çıktı.Normal muayene etti.4 ay sonra kontrol verdi.gelişme olmazsa emar çekilecek. Fizik tedavi hareketleri gösterildi onlar yapılacak.Umarım işe yarar😪
Selmaa45 Naylonbranda yok hayır.bizim b 12 sınırda demir sınırın altında çıktı.Ben zor bir gebelik geçirdim.hipotoniyi ona bağladı.
Selmaa45 Naylonbranda evet var.kafasını tutuyor ama yorulunca öne eğdiriyor.destekli oturunca öne doğru eğiliyor.hafif gevşeklik var. Fizik tedaviyle yol alacağımızı söyledi doktor.Refleksleri kuvvetli dedi.
Naylonbranda Selmaa45 çok geçmiş olsun tekrar bende zor bı hanilelik geçirdim sürekli düşük riskim vardı bide kronik bı kan hastalığım var,o kadar yıprandım ki iki senedir hele bebeğimin gözü beni çok üzdü,fizik tedaviyle hallalur inşallah tez zamanda,
Selmaa45 Naylonbranda göz için tekrar 4 ay sonra gelmemizi söyledi. Kapatma uyguluycaz.Ama kesin olarak ameliyat olucaz.
Naylonbranda Selmaa45 ben şunu anlamadım kusura bakmayın tekrar tekrar soruyorum ama neden norolojiye yönlendirildiniz acaba yani gözdeki kayma nörolojik bağlantılı olabilir diye mi
91817161 Naylonbranda kaçıncı ayda ameliyat oldu bende doktor arıyorum bebeğimin gözünde dışa dönük kayma var dedi biri küçük bir büyük bariz şekilde belli göz numara ölçümü yapılmadı tahminen 8 numara dedi 😔
Naylonbranda 91817161 daha ameliyat olmadık,bizimki göz bozukluğuna bağlı kayma degil,doğuştan gelen bı kayma hangi şehirde siniz
Deletedmom5284 Naylonbranda merhaba benim gözümde de kayma var, gözlük kullanıyorum 1.5 yaşımdan beri 🥰 her türlü çaresi var yani merak etmeyin
91817161 Naylonbranda bursadayım siz nerdesiniz . Bizimde fakülteden randevumuz var 2 hafta sonra doğuştan mı sonradan mı belli olur herald
Selmaa45 Naylonbranda onun için bişey demediler. Sadece gevşeklik var dediler. Eğer 4 ay içinde toparlanmazsa daha detaylı araştırılarak dediler
Naylonbranda 91817161 ankaradayiz biz,şaşılık üzerine olan Dr devlette arastirmada olanlar hep izinliydi malesef aylarca uğraştık Dr randevu almaya yok alamadik bı turlu
Deletedmom5284 Naylonbranda hayır olmadım benim başka göz problemlerimde var tekrar edebilirmiş o yüzden istemedim zaten korkuyorum birde ☹️
Naylonbranda Deletedmom5284 benim bebeğimin normal bı kayma değil gözleri sürekli olarak burnuna doğru duruyo hiç orta hatta durmuyo gözleri düz bı şekilde