Selmaa45 Naylonbranda merhaba evet Bi tanesine gittik 9 eylülde ona gittik. EGE ünv. Prof bulduk ondanda randevu almaya çalışıyoruz.Ayrıca 9 eylülde gittiğimiz hoca çocuk nöroloji bölümüne gönderdi. Yarında ona gidicez. Siz naptınız.
Naylonbranda Selmaa45 çok geçmiş olsun bizde randevu tarihimizi bekliyoruz nöroloji ne dedi acaba banada yazarmisiniz mr filan istedi mi
handekeles HulyAlyaSilaDemir bende hafif bir kayma seziyorum bebeğimde Ankara’da yaşıyorum ama yeniyiz, bebeğinizin fotoğrafı var mı gözünün belirgin daha da emin olmak adına kendi bebeğim için
Aysenurkd GMelissa merhaba benim bebeğimde de dışa kayma var gibi uzağa bakarken ya da aniden baktığında oluyor sürekli değil. 4 doktora gittim 2’si proftu kaymayı göremediler. En son gittiğim Prof gözlük verdi astigmatı için , eğer o yüzdense beyin iyi görmeyi öğrenir kaymasını azaltır dedi. Gözlükle kayma azalabilir mi yani size de mi öyle dedi doktorunuz
GMelissa Aysenurkd ya nediceğimi inanın bilmiyorum her bir doktor farklı tehşis koyuyor ben neye inanıcağoımı bilmiyorum 🤷♀️
Selmaa45 Naylonbranda bizde hafif hipotoni çıktı.Normal muayene etti.4 ay sonra kontrol verdi.gelişme olmazsa emar çekilecek. Fizik tedavi hareketleri gösterildi onlar yapılacak.Umarım işe yarar😪
Selmaa45 Naylonbranda yok hayır.bizim b 12 sınırda demir sınırın altında çıktı.Ben zor bir gebelik geçirdim.hipotoniyi ona bağladı.
Selmaa45 Naylonbranda evet var.kafasını tutuyor ama yorulunca öne eğdiriyor.destekli oturunca öne doğru eğiliyor.hafif gevşeklik var. Fizik tedaviyle yol alacağımızı söyledi doktor.Refleksleri kuvvetli dedi.
Naylonbranda Selmaa45 çok geçmiş olsun tekrar bende zor bı hanilelik geçirdim sürekli düşük riskim vardı bide kronik bı kan hastalığım var,o kadar yıprandım ki iki senedir hele bebeğimin gözü beni çok üzdü,fizik tedaviyle hallalur inşallah tez zamanda,
Selmaa45 Naylonbranda göz için tekrar 4 ay sonra gelmemizi söyledi. Kapatma uyguluycaz.Ama kesin olarak ameliyat olucaz.
Naylonbranda Selmaa45 ben şunu anlamadım kusura bakmayın tekrar tekrar soruyorum ama neden norolojiye yönlendirildiniz acaba yani gözdeki kayma nörolojik bağlantılı olabilir diye mi