honeyybee_ SeninAnnenBirMelektiYavrm 6.5 ayligiz dediklerinizin hicbiri yok henuz bekliyorum bakalim Allah ne zaman izin ederse kismet
Senaaaaaa SeninAnnenBirMelektiYavrm 5 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı 6 buçuk aylık emekledi 10 buçuk aylık yürüdü yarın 1 yaşına giriyor şükürler olsun ki 🧿❤️❤️❤️
Littlebird SeninAnnenBirMelektiYavrm ilk dişi 9 aylık çıkardı. Emekleme ve desteksiz yürüme eş zamanlı 1 yaşında
Minnossareannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm 2 ay 28 günlükken ilk kez sesli güldü 5,5 aylıkken ilk dişini çıkardı 9 ay 13 günlük ilk adımlarını attı hepsi ayrı kıymetli asla unutmayacağım anlar 🙏🏻🌸
Minis 4 aylik dondu, 6 aylık emekledi 13 aylık yürüdü. Ilk dışını 6 aylıkken çıkardı. Ilk baba dedi ayını hatırlayamadım. 16 aylıkken de anne dedi 🤭
Dyglila SeninAnnenBirMelektiYavrm kızım 7 aylıkken diş çıkarttı 10 aylıkken emekledi 12 aylıkkende yürüdü 🧿🥰
Fkb SeninAnnenBirMelektiYavrm ilk anne dedi 🌸 11 aylıktı süründü ve 2 hafta içinde yürüdü. 5.5aylıktı ilk dişi çıktı 🌸
OnurAlpannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm 3bucuk aylık ilk dönmeye başladı. 7 aylık emekleme 8bucuk aylık ayaga kalktı tutunarak yürümesi 9aya geldi. 10aylik 4dis aynı anda çıkmaya calisiyo. 10ay 6 günlüğüz desteksiz ayakta durma çabalarında ama basaramiyo çok erken daha ama diş çıkarma hariç aceleciyiz biraz🥰😂
Elfelf475 SeninAnnenBirMelektiYavrm 2 aylıkken ilk kahkahasını attı 5,5 aylık su anda diğerlerini yapmıyor 🤣 tek özelliği kahkaha atması 😬
TheLatte SeninAnnenBirMelektiYavrm 6.5 aylık emekledi . 6 aylıkken ilk dişini cıkardı . 8 aylıkken ilk adımlarını attı 😇
fermaninannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm 4.ayında iki tane dişi çıktı,7-8 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü,5-6 aylıkken ilk kelimesi “DEDE” oldu 😂
kaymakliekmekkadayifi SeninAnnenBirMelektiYavrm 4.5 aylik ilk disini çıkardı 5.5 aylik emekledi 11 aylik yürüdü(belki daha erken yururdu ise baslayinca ilgilenemedim kizimla.) Ilk 6 aylikti meme dedi.(herkes bilincsizdir o demisti ama bilincli olarak soyluyormus cunku hala devam ediyor. Aciktiginda meme diyor.) 😊 ilk aklima gelen ilkleri 😊🥰
Cerenozdamar kaymakliekmekkadayifi insanlar erken konuşan bebeklere nedense hep bilinçsizdie diyor 😅 ama olabiliyor yani neden inanmak istemiyorlar acaba 😂😂