Cerenozdamar kayragulsah maşallah çok erken konuşmaya başlamış genetik mi acaba. Bizim ailede de 6. Ayda kelimeler söylenmeye başlıyor. Oğlum 4 aylık olmak üzere merak ediyorum o da 6. Ayda başlar mı konuşmaya diye.
kayragulsah Cerenozdamar genetik değil canım.. biz de çok sasırdık nasıl oldugunu anlamadım öyle hikaye okuyan biri de değilim olacağı varsa oluyo hiiç zorlama kıyas yapma
Cerenozdamar kaymakliekmekkadayifi insanlar erken konuşan bebeklere nedense hep bilinçsizdie diyor 😅 ama olabiliyor yani neden inanmak istemiyorlar acaba 😂😂
kaymakliekmekkadayifi Cerenozdamar ay bende anlamiyorum. 😂 cok uzmuslerdi beni o zaman hevesli bi sekilde burda da paylaşmıştım linclemislerdi beni :)
Ezgiarda SeninAnnenBirMelektiYavrm 5.5 ayllikken ilk dişini çıkardı,6.5 aylikken emeklemeye basladi 7 aylikken tutunup kalkmaya basladi 10 aylik yurudu simdi 13 aylik kosmaya calisiyor 😀
Melkooo FtsErva günlerimiz hemen hemen aynı 8 ay 7 gunluguz emekleme yeni başladı dis yok sıralama var desteksiz oturma 6 aylıkken başladı
FtsErva Melkooo maşallah size 🌸 dişsiz kızım 🤭açıkcası merak ediyorum çok huysuz bu diş değilse diş huysuzluğu nasıl olur bilemiyorum
Syktoprak SeninAnnenBirMelektiYavrm 7bucuk aylık sürünme, tam emekleme 9 aylıkken aynı anda 3dış,10 aylık tutunup kalkma ama sorun parmak ucuna basıyo
Prensesminik42 SeninAnnenBirMelektiYavrm kızım 8aylık ilk dişi çıktı 8bucuk aylık emekledi 14aylık yürüdü ❣️ bayramda inşallah 2yaş girecek zaman su gibi geçti
MinikPrensesannesii SeninAnnenBirMelektiYavrm 6. Ayda 3 dişi vardı 7 de emekledi 11 aylıkken yürüdü. Oğlumda 5.ayda diş çıkardı 7 aylıktı emekledi yaşına 3 gün kala yürüdü
Derinsart SeninAnnenBirMelektiYavrm ilk 8 aylıktı dişi çıktı 10 aylık kendi yürüdü emekleme de 9. Ayında emekledş sora yürüme cabalarına girdi uzun emeklemedi aslında
Demetbulut SeninAnnenBirMelektiYavrm 7 aylık emekledi 8 aylık diş çıkarttı 9 aylık yürüdü yaklaşık 7 ay civarı anne dedi.
KahveliVera SeninAnnenBirMelektiYavrm 6 aylıkken ilk dışımızda çıktı ☺️🦷 8 buçuk aylıkken emeklemeye başladı şuan da 9 aylik hakezaaa Şuan yürümüyor lakiiin koltuklara tutunup kalkıyor ve yürütülmeye bayılıyor ☺️☺️☺️
minikbirsuperisii00 @Masailekocaayi#19 ilk 5 aylıkken anne dedi 7 aylıkken baba şimdi 8 aylık tam bı zilli anne baba dede teyze aç mama meme falan filan 6 aylık emekledi alt iki dişi çıktı şuan 8 aylık tutunup kalkıyor
38-ruyam SeninAnnenBirMelektiYavrm 6 aylik dış çıkardı 7 ayında emekledi 8 ci ayında yürümesini beklioz 🤣🤣🤣