Asinaninannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm 5,5 aylık desteksiz oturma, 7,5 aylık ilk diş 🦷 8 buçuk aylık emekleme 😍
elaninannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm 7 aylıkken ilk kez döndü diş çıkardı 8 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü
Nursena0606 SeninAnnenBirMelektiYavrm 3 ay 15 günlük ilk diş 4 ay 10 günlük ilk dönme 6 aylık desteksiz oturma Şuan 6 ay 3 günlük 😁
Mavisanasi SeninAnnenBirMelektiYavrm 7.5 aylikken ilk dişini çıkardı 10 aylıkken emekledi şuan 11 aylık tutunup kala çabaları var bakalm
Duyulurum SeninAnnenBirMelektiYavrm hafızamı tazeleyeyim bakalım 5,5 aylik ilk diş 10 ay sürünme 11 ay emekleme 15 ay yürüme 🥺 (14 müydü emin olamadım ilk adımlarinin videosunu izledim) Maşallah yavrularımızın hepsine 💜💜💜
Dream64 SeninAnnenBirMelektiYavrm 4aylıkken sürünerek gitti 6 aylıkken net hızlı emekleme oldu 8aylıkken ilk adım 9 aylık tam yürüme 🚶♀️ 😇
Benibenibihterini SeninAnnenBirMelektiYavrm Ayda dönmeye başladı. ayda alt iki disini çıkardı. Ayda emekledi ve desteksiz oturmaya basladi. 7. ayda ayağa kalkti. Simdi 8 aylik koltuklara tutunarak yürüyor ve anne diyor 🥰🥰
Tugceonrdml_ SeninAnnenBirMelektiYavrm 5,5 aylık emekledi 9 aylık ilk dişi ve bugun yürüdü 😍 4 gün kaldı doğum gününe
FtsErva SeninAnnenBirMelektiYavrm yani bende bir anda oldu baktım oturuyor arkasında durdum kollarım ile korumaya çslştm devrilirse diye bi kaç gün böyle yaptık iyice dengesini sağlayınca artık braktım çok devrildi ellemedim canı acımadgı sürece kafasını çarpmaması için yastık koyuyordum arkasına sağına soluna nereye devrilirse artık . Etkisi var mı bilmiyrum ama çok devrildgi için bende bi kaç kere yürüteci düz konuma aldım yerde içine koydum oturdu önünde ki oyuncklarla oynarken denge sağlamayı öğrendi yürüteçte devrilmediği için
eceunverkanra SeninAnnenBirMelektiYavrm İlk disini 6ay 18gun gunlukken cikardi☺️ 7bucuk aylikken döndü, 10bucuk aylık emekledi, 13aylikken de yurumeye basladı oğlum🥰
Toprakseyran SeninAnnenBirMelektiYavrm 4 aylıkken diş çıkardı, 7 aylık emekledi 8 aylıkkrn sıraladı 😊
Gamzesizgamze SeninAnnenBirMelektiYavrm 8 aylıkken emekledi 10 aylıkken dişi çıktı 11.ayında yürüdü ❤️
DenizCem SeninAnnenBirMelektiYavrm 3.5 aylık döndü 6 ay 2 haftalıkken emekledi 7 ay 1 haftalıkken de bi yere tutunup ayağa kalkmaya başladı şu an 8 ay olmasına bir hafta var ve odalarda dolaşıyor durmadan ayağa kalkmaya çalışıyor peşinde dönmekten benim de başım döndü 🤦🏽♀️
Queenmom SeninAnnenBirMelektiYavrm İlk oglum 6 aylik dis cikardi 9 aylik emekledi 14 aylik yürüdü Oglum 7 aylik dis çıkardı 8 aylik emekledi 11 aylik yürüdü Kizim da 1 yasina girecek bu ayin 22sinde ama hala dis cikarmadi ve emeklemiyor
Eminehifa SeninAnnenBirMelektiYavrm 6 aylık Ken baba dedi 6 aylıkken dış çıkardı 8 aylıkken emekledi 11 ay 15 günlükken de yürüdü
Eceninannesi33 SeninAnnenBirMelektiYavrm kızım şu an 6 ay 5 günlük düz yatırınca dönüp emeklemeye çalışıyor 😀diş çıkarmadı ama aşırı derecede salyalı bir bebek oldu hiç ateşi çıkmamıştı ilk kez bu gün ateşi çıktı. Hoppala yapmaya başladı baya eğlenceli bir bebekmiş aslında bu aylarda farketmeye başladık 😍
Sahramm SeninAnnenBirMelektiYavrm 2 buçuk aylıkken dis çıkardı hanfendi valla dogdu heralde bi 10 gün sonra anne diyerek ağlıyor 1 buçuk aylıkken de kafayı kaldirip oturur pozisyona gelmeye çalışıyordu 🤣
Guler-yaman600 SeninAnnenBirMelektiYavrm 7aylikkrn diş çıkardı 9aylik emekledi daha yürümedi bakalım ne zaman yürüyecek
Prensessannesi1905 SeninAnnenBirMelektiYavrm benim kızım doğduğunda alt dişi vardı zaten 4aylikken alt dişinin yanindakini çıkarttı 6 ay yazı gibi emekliyordu şu an 10bucuk aylık tutunarak yürüyor ama desteksiz yürümesine az var gibi belirtiler öyle şu an üstte 4 altta 3 tane dişi var üst düşlerinin hepsini aynı günde patlattı sabah 2sini akşam 2 sini gorduk 😀 😀💜💜💜