Deletedmom_21 Zatilokumum kac aylik bebegunuz eger maddi durumunuz el veriyorsa yurume arkadasi alin hem yurutec almaktan kurtulursunuz hemde aktive mamasini almaktan kurtulursunuz
Alparslanmomss Tabak aldım cam rende aldım top aldım diş kaşıyıcı aldım çıngırak aldım bebem uyanmadı sabah o uyansaydı daha erken giderdim
NehirVolkan Zatilokumum haha aslında çok yakın ama kızıma kıyamadım uykudan uyandırmaya arkadaşım var sözde o da aklıma gelmedi 😂😂
Hafsahuma6-1 Zatilokumum akşam eşimle gideceğim bi bakim neler var neler yok benim oturduğum bölge böyle bim indirim ürünlerini almaya tenezzül etmiyorlar sanırım haftalarca duruyor gelen ürünler 🤭😄
Sariiannee Zatilokumum Büm çok uygun oluyor ben geçen örümcek adam kıyafeti geldiğinde 60 liraya almıştım bimden. dün lcw indirdim telefona baktım 180 liraydı.dedim yuh ya
midekoruyucu Zatilokumum silivrinin bi köyündeyim burdaki bimde aylar öncesinden kalma eşyalar bile oluyor 😬 kimse almıyor doğru dürüst.
Prettymom Zatilokumum eşimin mağazaya doğru düzgün kimse gitmemis zaten diyordu bunlar için çok gelen olmaz burda diye 😂 istediğim baya sey vardi hepsini alabildim sagolsunlar😂😂