Zatilokumum Kimler boş döndü 🤭🤭🤭🤭 kimler neler aldı bakalım 🥰🥰🥰🥰 ben eğitici kitapları çıngırak ve bir sürü şey aldım yetiştim şükür 😂 Şu aktivite masası nasıl sizce? Çok dandik geldi bana ama alacaktım aslında idare eder diye de kıyamadım boşuna almaya nediyosunuz bu konuda??🌼
Kuzeymiram Zatilokumum ben boş döndüm bebek icin iki tane tabak alicaktim bitmiş yav talan etmişler sankiimmm bedava 😭😭😱
Deletedmom_21 Zatilokumum biz safari cerceveyle denge kulesi aldim aktive mamasini yigenime almıştım kendisi kullanmıştı suan kardesi kullanıyor baya seviyor bende alacaktım da yurume arkadasi aldigimiz icin onun onunde o tarz oyunlar olduğu icin tercih etmedim
babyfaceee Zatilokumum bim evin yanında. 9.10 gece indim istila etmisler 😂😂 filli balon ahşap ışıklı bişey vsrdi onu istiyorum. Bı tane kalmıştı çıngırak falan aldım bide
Zatilokumum Kuzeymiram valla aynen ben gidince kimse yoktu kasada bastirdilar valla herşeyi önden hemen aldım ama gerekli olan şeyleri aldım oraya gidecekseniz sıraya 8de girmeye başlayın 😂😂😂😂
Kuzeymiram Zatilokumum kiz bebe uyumuyor gece bende uyumuşum bi guzel zaten bide unutmuşum 12 de gidince hersey cok gecti 😄
SuDenis Bugün güzel oyuncaklar vardı çıngırak falan, ama fiyatlar pek rekabetçi değil ebebek be babymallda yaklaşık aynı , 16 liraya pijama almıştım 2 ay önce giydiriyorum sorun yok
Zatilokumum babyfaceee hemde nasıl 🤭 neyse bidahaki sefere yine gelir yaaaa ama şu aktivite masası aklımda kaldı 😥
prenses3509 babyfaceee kizbenim evimin altinda bim kizim uyanip gidene kadar 9.15 oldu kuyruk vardi kasada dusun😂 birde 9da açılıyor hareketli kitapları bitirmisler bir adamin elinde vardi kasada birsuru birakta baskasida alsin yani pessss🤨
hogwarts Zatilokumum ben istediğim hiçbişeyı alamadım kalmamıştı üzüldüm çıngırak, magnet ve dişlik aldım He bı de tabak
NehirVolkan Zatilokumum haha aslında çok yakın ama kızıma kıyamadım uykudan uyandırmaya arkadaşım var sözde o da aklıma gelmedi 😂😂