Balyanak_annesi ZeynepinAnnesiiiii valla 5 taşım 14 ayardi canim tam anlamam ama yakin zamanda sattum birde alyansimi degistirdim ordan tahmin ediyorum
Hafsaninanasi ZeynepinAnnesiiiii 585 14 ayar demek. Tabiki para eder satarsanız ama gramları önemli. Bence en az 3 bin eder şuan altın yüksek
ZeynepinAnnesiiiii Eşimin benim alyanslar var 585 yazıyor Tektaş yüzük de Altınpark 585 yaziyor Birde Fiesta yazan bi klasik gelin saatim var
ZeynepinAnnesiiiii Balyanak_annesi 2018 nisanda 2 yüzüğe 1200 tl vermistik esim oyle dedi o zamn ceyrek 200 bile degildi galiba
AA201207 ZeynepinAnnesiiiii 2 alyans 2 taşlı yüzük 6bine bozdurduk 2 hafta kadar oluyor. Sizinde 2-3bin eder muhtemelen
Duyulurum ZeynepinAnnesiiiii 585 14 ayar demek. Gramlarini biliyorsanız internetten bakın 14 ayarın fiyatlarına. Genelde evdeki hesaptan bir tık az oluyor kuyumcuda
Poyrazin_annesii Saatler para etmıyor bn saatımı 700 e almıştm 100 lıraya sattım kuyumcuda ama alyansı bılmıyrm.
OncedenGurme ZeynepinAnnesiiiii alyanslar satarken düzgün para etmiyor. Alyansımı kaybettim. Yenisine 2 gr 2100 lira diyorlar. Eşiminki 2.5 gr onu verip kendime 2 gr yüzük alayım, eşime gümüş alayım dedim. 2.5 gramı 1200 liraya alıp benden üstüne bin lira para istiyor kuyumcular. Üstüne bir de eşime gümüş yüzük parası tabii. Artık çöp o alyans diyorlar ama sonuçta eritip başka bişey yapıp normal gram fiyatından satacaklar. Anısı var diyorsanız kalsın derim
Elifkskl ZeynepinAnnesiiiii 2020 de 8 gr alyans mı 1200 bozdurdum parmağıma olmadığı için şuan aynısını 2500 yaparım dedi sizin yine en az 1500 2000 arası tutar gibi bir de kuyumcu kuyumcu değişiyor tek yerle kalmayın bir kaç yerden fiyat alın