Rumeysa28 ZeynepinAnnesiiiii bende acil ihtiyaç ötürü sattım tektaş alyans 2960 etti alyans 5 gramdı 1630 tuttu tektaş kaçtı bilmiyorum 1330 da o yaptı
Bilge_anne27 ZeynepinAnnesiiiii 14 ayar alyansınız satarken düşük gidiyor diye biliyorum saati bilmiyorum sormanız lazım markaysa alırlar belki
Merveensarelisa ZeynepinAnnesiiiii hepsi para ederde işçilik oluyor ya onlarda değerinin yarı fiyatına satabilirsiniz malesef
Hafsaninanasi ZeynepinAnnesiiiii 585 14 ayar demek. Tabiki para eder satarsanız ama gramları önemli. Bence en az 3 bin eder şuan altın yüksek
Ecemdefne2 ZeynepinAnnesiiiii düğünde hediye takılmıştı tektaş beyaz altın gram felan hatırlamıyor para etmez dedim 985 TL yaptı
Balyanak_annesi 5 taşımı 2 hafta kadar oldu 1800e sattim.alyansta asagi yukari 1500 eder Tektasta 1000 1200 desen 2500 3000 arasi tutar ikisi tahminimce
Balyanak_annesi ZeynepinAnnesiiiii valla 5 taşım 14 ayardi canim tam anlamam ama yakin zamanda sattum birde alyansimi degistirdim ordan tahmin ediyorum
ZeynepinAnnesiiiii Eşimin benim alyanslar var 585 yazıyor Tektaş yüzük de Altınpark 585 yaziyor Birde Fiesta yazan bi klasik gelin saatim var