Sariiannee nutellayiyensincap şampuan olarak sadece onu mu kullanıyorsunuz yani elidor falan yok mu 😂😂
Denizmooom Esmer03 biz de kayınvalidem oldugu için ben yapıyorum aynı devam cildiniz nasıl karma mı kuru mu ben hafta da bir kil maskesi her gün asit ve nemlendirme tabi yıkamadan sonra saç maskesi vs yapıyorum
Queenmomm Balkizlarim yanlış yazmışım kusura bakmayın uygulamamak gerek diye biliyorum, yüzün asit baz dengesini bozuyor diye okumuştum sanırım hiç bir sabunu kullanmamak gerek diye
Balkizlarim Queenmomm Dove Original Beauty Cream Bar, ve zeytinyağlı sabun kullanıyorum benim cildim yağlı olduğu için bir sakınca görmedim şimdiye kadar araştırmak gerekir tabiki kuru ciltler de tahriş etkisi olabilir 🙏
Evinndar sunbaby benim oğlum da 7,5 aylık ve bu aylarda annelerini tam anlamıyla tanıyorlar. Birisi oğlumu taşısa beni istiyor hemen mızmızlanıyor
gulsahhh1 sunbaby yalnız değilsin ☺️ Uykusu gelip beni uyut diyen bebek uykuya direnir sallaya sallaya zor uyur 🤪 8 aylık olunca bir tık düzeliyor sadece bir tık
sunbaby gulsahhh1 öyle gerçekten çok uykusu geldiği zaman uyuduğunda uyku süremizde çok kısa oluyor o bir tık düzelmeyi bile sabırsızlıkla bekliyorum 😂
Kbse gulsahhh1 ayy aynı benim bebe 7ay 27 gunluguz 2haftadir uykusu geldiğinde ayağımda sallarken kendini arkaya atıyor tepine tepine ppopoyu havaya dikiyor😭😅