Kadifemsii GizemElf esmer siyah saçlı doğup kumrala dönen çok bebiş gördüm . Benim kızımda 1 haftalık oldu sarışın ve mavi gözlü doğdu ama koyu bi mavi . Bende gözleri ne renk olacak diye aşırı merak ediyorum
Esme1989 Kadifemsii benim oğlumunda gözleri lacivert mavi gibiydi ama o renk malesef değişiyor kalmıyor bizim ki yeşile döndü 🥰
kisiselanaliz GizemElf kızım çoook be simsiyah saçlı doğdu ve kapkaraydı dedik esmer olacak belli oldu 2. Aydan sonra değişimine biz şok bembeyaz tenli ve altın sarısı saçlı bir kızım var şuan 😍
emnchn GizemElf ben doğduğumda saçlarım epey siyahmış. O saçlar dökülünce sapsarı saçlar çıkmış. Benim bebeğim saçları da çok ve siyah. Acaba açılır mı diye ben de bekliyorum☺️ Ten rengi daha koyuydu şimdi açıldı beyaz tenli oldu.
papatyaannee GizemElf değişebilir benim kızım esmer ve siyah saçlı doğdu onlar döküldü teni şimdi bembeyaz saçları kumral
Seval1445 Benim oğlum teni esmer ne kelime bildiğin karaidi😂😂 saçları siyahtı şimdi teni beyaz ve saçları sarı😂😂 kimse ilk haliyle şimdiki haline benzetmiyo
BuseBlt GizemElf ben doğduğunda esmer ve saçlarım simsiyahmış şimdi tenim kumraldan daha açık beyaza yakın saçlarımda kahverengi olmuş
limonlukarpuzzz GizemElf benim kizim simsiyah saçla doğdu şuanda benim saclarim gibi kumrala döndü tenide açildi
Kadifemsii Esme1989 evet değişecek biliyorum ama ne renk olacak aşırı merak ediyorum 😬😬 ne güzel renk almış bebenizin gözleri 🌸
Ervaemre GizemElf değişebilir benim.oglum.sim siyah saçlı doğdu kömür karasiydi saçları kestirim saçlarını kazittim şuan sarışın beyaz tenli değişebilir yani
Esme1989 Kadifemsii şuan 14 aylık ama hala değişir mi bende bilmiyorum şuanlık dayısı gibi yeşil gözleri
KMerveK GizemElf değişir benim oğlum kapkaraydı şimdi bembeyaz tenli saçları da kumrala döndü aralarda sarılar bile var
Ervaemre GizemElf bence şart hem.degisiyor.hemde.daha güzel. Geliyor eltim kizinin saçlarını hiç kesmedi şuan 3 yaşında hem çok az saçı var hemde doğduğu renkte . Bence saç kestirmej saçın yapısı.icin kendi renginin oturması için iyi birşey