GizemElf Merhaba hanımlar ilk kızım sarışın ikinci kızım 15 günlük esmer ve siyah saçlı doğdu ilk güne göre biraz teni açıldı gibi merak ettiğim esmer ve siyah saçlı doğan bebeğin rengi ve saç rengi değişir mi?
_bahar_ GizemElf değişebilir benim kızım da baya esmirdi siyah çok uzun sık saçlı kıllı doğmuştu sonra hepsini dokuyu saçlarını kıllarını şimdi sarıya dönük kumral oldu teni de sarı beyaz arası bir şey oldu
Kadifemsii GizemElf esmer siyah saçlı doğup kumrala dönen çok bebiş gördüm . Benim kızımda 1 haftalık oldu sarışın ve mavi gözlü doğdu ama koyu bi mavi . Bende gözleri ne renk olacak diye aşırı merak ediyorum
Esme1989 Kadifemsii benim oğlumunda gözleri lacivert mavi gibiydi ama o renk malesef değişiyor kalmıyor bizim ki yeşile döndü 🥰
kisiselanaliz GizemElf kızım çoook be simsiyah saçlı doğdu ve kapkaraydı dedik esmer olacak belli oldu 2. Aydan sonra değişimine biz şok bembeyaz tenli ve altın sarısı saçlı bir kızım var şuan 😍
emnchn GizemElf ben doğduğumda saçlarım epey siyahmış. O saçlar dökülünce sapsarı saçlar çıkmış. Benim bebeğim saçları da çok ve siyah. Acaba açılır mı diye ben de bekliyorum☺️ Ten rengi daha koyuydu şimdi açıldı beyaz tenli oldu.
papatyaannee GizemElf değişebilir benim kızım esmer ve siyah saçlı doğdu onlar döküldü teni şimdi bembeyaz saçları kumral
Seval1445 Benim oğlum teni esmer ne kelime bildiğin karaidi😂😂 saçları siyahtı şimdi teni beyaz ve saçları sarı😂😂 kimse ilk haliyle şimdiki haline benzetmiyo
BuseBlt GizemElf ben doğduğunda esmer ve saçlarım simsiyahmış şimdi tenim kumraldan daha açık beyaza yakın saçlarımda kahverengi olmuş
limonlukarpuzzz GizemElf benim kizim simsiyah saçla doğdu şuanda benim saclarim gibi kumrala döndü tenide açildi
Kadifemsii Esme1989 evet değişecek biliyorum ama ne renk olacak aşırı merak ediyorum 😬😬 ne güzel renk almış bebenizin gözleri 🌸