Honki_Ponki Keremceylan bak sen şöyle yap 16/⁸ saat aralıklı oruç tutarsan kilo verirsin bence bunun yanında ödem suları içtinmi fıstık gibi hatun olursun 1ý.20dk spor bile yapsan sabah klkınca birde beslenmende degiliklik yaptınmı kolay aslında diyetin ve zayıflamam 12 de kahvaltı yap 3.4 gibi ara ögün ye o aralarda da 1 litre su bir litrede ödem suyu yptınmı 2 litreyi tmmlarsın bence yeşil çay tüket 2 defa tarçınlı hindistan cevizli kahve de içtinmi. Bence verirsin kilonu sende iraden varsa kolay bence yagıda azalt ben artık az yaglı yemekler yapıyorum kendime bir kepce koyarım genelde üç kasık salata bir küçük kasede yogurt yerim yemegin ardındanda sodamı içerim midem doymuş oluyor akşam ları bence basara bilirsin kadınların gücü başarmak 💪🏻
Honki_Ponki Keremceylan birde istersen sadece salata ve yogurt yiyerekte beslenebilirsin mesela bugdaylı veyada siyez bulgurlu salata yiyerek. Bence bu sekşlde başla akşam yemekten sonra emin ol acıkma olmuycak sabahına farkı görüceksin kendine
Keremceylan Honki_Ponki Ya iki gündür diyet yapıyorum daha spora başlayamadım zaten ramazan geldi 14,,15 saat aç kalıcam iftardada yememe dikkat edip yemekten sonra spor yaptımmi olur bence tek şey kesinlikle diyeti bozmamam lazım yoksa kaliyo
busra_tarkan_47 Mehmetereninannesi ben varım. Yaşasın güçlü kadinlarrrr 70.300 hedef kilom 65 olmak insallah
Honki_Ponki busra_tarkan_47 olursun kız ben 1 ay önce 72 idim valla şuan 64 düm benimde hedef kilom 65di ama baktım zayıflama var 60 yada 57 olmak istiyorum şimdide beynimde🤣🤣
caniminikizleri Elmel ilk başta ekmeği kestim hamur tatlı abur cubur hiç yemiyorum bol su iciyorum spor ve leslie yapıyorum canım yediklerinde de porsiyon kucultebilirsin yağ tuz nadir kullanıyorum bunlara çok dikkat et
Athena Deletedmom_49 ben leslie yapamam kız günde bi popo bi karın videosu yapsam 10ar dakikalık tamam hdjdjdj sıkıcıı bu videolar
mamanveutdormir Mehmetereninannesi benide ekle canım ☺️ zaten başlamıştım kendim ramazanda motive olurum hemde
Deletedmom_49 Athena ay Leslie bende yapamam 😅 ben kilo verme için katılıyorum dedim ay leslie aşırı bunaltici